Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deptusia34

30-dniowe wyzwanie z THERM LINE FORTE

Polecane posty

Gość deptusia34

Witam postanowiłam po raz kolejny się odchudzać, ale tym razem prowadzić dziennik na Kafeterii, żeby mieć większą motywację i nie zrezygnować po 2-4 dniach, mam do zrzucenia ok 15 kg do 8 sierpnia. Wiem dużo i w krótkim czasie, zwłaszcza że w odchudzanie bawię się od lutego i nic. Może forum mnie bardziej zmobilizuje. Moje założenia są takie ćwiczyć ok pół godz rano przed pracą i godz wieczorem, przejść na dietę kefirową- maślankową, 2razy dziennie brać Therm line forte i rano i wieczorem herbatkę odchudzającą Bio-Active z 2 łyżkami octu jabłkowego. W moim przypadku ocet pomaga mi częściej chodzić do łazienki oraz zabija głód na długo.

Gość deptusia34
dzień 1 rano wypiłam kawę, herbatę odchudzającą z 2 łyżkami octu jabłkowego, byłam już 2 razy w łazience, jeździłam 25 min na orbitreku i5 min skakałam na skakance, wypiłam do tego herbatę ziołową 2 kubki zielonej herbaty i 1 kubek wody 10,40 zjadłam kefir Tola z Biedronki mam jeszcze 2 kefiry 0 % z Piątnicy na dziś przewidziane ale na razie nie czuje się głodna. Nie czuję też żadnej energii w sobie, nie wiem czy to przez dietę czy przez pogodę.

Gość deptusia34
podsumowania dnia 1 wypiłam 3 kefiry czyli ok 484 niestety w nocy spać nie mogłam ciągle byłam głodna i tak ok 4 nad ranem zjadłam kromkę chleba z masłem i 2 małe pomidory wypiłam ok 2 litry: ok 1 litr zielonej herbaty, 0.5 l czerwonej herbaty, 2 kubki wody gazowanej, kubek kawy, kubek herbaty odchudzającej z 2 łyżkami octu jabłkowego byłam 2 razy w łazience w sumie ćwiczyłam ok 1 godz na orbitreku=ok 710 kal spalonych , 5 min na skakance

Gość deptusia34
podsumowanie dnia 2 4- kanapka :chleb z masłem z pomidorem herbata odchudzająca z 2 łyżkami octu jabłkowego 9.10 kanapka z szynką 12.20 łyżka ogórków w jogurcie 13,30 kefir 0% 16 dwie kanapki puszka ryby w pomidorach w sumie zjedzonych ok 1130 kal wypiłam ok 1,5 litra: litr herbaty czerwonej, kawa, 2 herbaty odchudzające, kubek wody gazowanej ćwiczyłam ok 65 min na orbitreku spalonych ok 750n kal NIE WIEM CZY DZIAŁA THERM LINE ALE JAK ĆWICZĘ TO BARDZO SIĘ POCE, PO PÓŁ GODZ PŁYNIE ZE MNIE POT JAK BYM WYSZŁA SPOD HYDRANTU, CHOĆ WCZEŚNIEJ NAWET PRZY 45 MIN JAZDY A ORBITREKU BYŁAM SUCHA. rano i wieczorem nacieram się kremem ujędrniającym

Gość gość
Cześć Dziewczyny :) Musicie wiedzieć, że aby się skutecznie odchudzić (i generalnie żeby przeprowadzić skutecznie większość kuracji) najpierw należy oczyścić organizm. Dlaczego? W zależności od stylu życia może być w naszym organizmie cała masa śmieci, które blokują w nim naturalne procesy. Eliminacja słodzików, pestycydów, konserwantów i sztucznych barwników pomoże oczyścić się organizmowi. Te elementy mogą powodować tycie, ponieważ blokują wątrobę. Jeśli wątroba jest zajęta przetwarzaniem dużej ilości toksyn, ciało szybciej odkłada tłuszcz, gdyż wątroba nie ma czasu na jego metabolizm i nie jest w stanie korzystać z tłuszczu jako źródła zmagazynowanej energii. W rezultacie nie tylko przybiera się na wadze, ale uniemożliwia się sobie jej skuteczne zrzucenie. Dieta pełna toksyn powoduje zwiększenie masy ciała. Po detoksie narządy są w stanie efektywnie wykorzystywać energię, która jest dostarczana podczas posiłków. W naturalny sposób się chudnie, ponieważ wątroba przetwarza jedzenie poprawnie, zamiast przechowywać wszystkie kalorie w postaci tłuszczu. Oczyszczenie z toksyn powinno polegać na odpowiedniej diecie, ruchu na świeżym powietrzu oraz suplementacji. Suplementem mogą być wodorosty, zielona herbata czy kapsułki z czosnkiem itd. Jest to wstęp do diety odchudzającej. Organizm dzięki temu jest lepiej przygotowany, a my nie musimy się katować. Jest po prostu łatwiej. Prowadzę taki Program Oczyszczania Organizmu. Zapraszam dziewczyny ze Śląska do przyłączenia się tiens.programy@interia.pl

Gość deptusia34
podsumowanie dnia 3 herbata z octem 8- kanapka 10.30 puszka pomidorów kawałek kiełbasy 12.30 kefir 0% 14,30 2 kromki chleba z margrabiną i ogórek 15.30 warzywa na patelnie ok 100 g 20,30 2 kromki chleba z ogórkiem RAZEM OK 1200 KAL płyny : litr zielonej herbaty, 2 herbaty odchudzające, kawa, kubek wody ORBITREK 30 MIN