Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropuszka35

chce męża

Polecane posty

Gość ropuszka35

jestem brzydka, mam ok 15 kg nadwagi niska do tego uzębienie nie w najlepszej klasie, ale mam 35 lat i nie chce zostać starą panna do końca życia, chce męża ale jak zachęcić mężczyzn do siebie, mam fajnego sąsiada co zrobić żeby ujrzał we mnie kobietę

Gość gość
Pokaż dekold Zapusc włosy Zaloz krótszą spódnice Zabki.napraw i zapros tego lebiege na kawke .

Gość CICHO--dajka
nie ma sprawy masz mojego zdradza, klamie, ma w pompce mnie i nasze dzieci, nie pomaga w domu, ciagle ma o wszystko pretenscje, zdarza mu sie wyskakiwac z lapami... darmo dostaliscie, darmo dawajcie :classic_cool:

Gość gość
a próbowałaś portale randkowe przez internet kogoś poznać?

Gość gość
Proszę pani. Mamy w ofercie mężów. Znajdzie ich pani w alejce "mechaniczne zabawki". W zależności od oprogramowania oraz użytego materiału ceny są od niskich do bardzo wygórowanych. I tak opcja super-lux kosztuje od 1,5 miliona do 65 milionów Euro. Po drodze mamy jeszcze wersje: Super. Multi, Standard, Popular i Mix. Dla osób mało wymagających są też opcje współdzielenia modeli w zależności od ilości chętnych pań na jeden model. Można używać nawet w opcji 2 sztuki dla jednej pani. Dopuszczalna norma zezwala na 6 modeli na raz. Pod warunkiem podpisania zgody na nie wnoszenie roszczeń w przypadku zgonu od nadmiaru ilości spermy w jednorazowej dawce. Przedpłaty ratalne przyjmujemy w okienku 4. Za gotówkę okienko nr 3. Z żyrantami okienko 2. Panie chętne do wersji Demo okienko 1

Gość asada
Ja się umówiłam z chłopakiem z epolischwife.com na randkę i nawet mi się podobało