Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakonczenia roku w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Corka pierwszy rok chodzi do przedszkola w piatek idzie ostatni dzien . Rodzice zbieraja sie na kwiaty ale je da przewodniczaca rady rodmzicow. Czy jak odbiore mala z przedszkola to mam cos powiedziec wychowawczyni? Ze dziekuje itp? Udanych wakacji ?

Gość gość
powiedz ze usisz uciekać bo chce ci soe kupę. ewentualnie ze od września wpiszesz robienie kupy w grafik...

Gość gość
tak, podziękuj za trud wlozony w opieke nad dziecmi, za cierpliwość itp. oraz pożycz udanych wakacji

Gość gość
ja mam zamiar podziękować za cąły rok, wręczyć bombonierkę i życzyć udanych wakacji :)

Gość trochę z innej beczki
ja z kolei mam inny problem, bo... w tamtym roku była skladka na prezent dla Pani+kwiaty i bombonierka wiec już nic nie kupowałam, a inne dzieci miały i mój synek był trszke zly na mnie... w tym roku jasno ustalone żeby nikt nic od siebie nie przynosil(BO PO TO JEST SKLADKA) ale pewnie mamuśki znowu się wyrwa i nie wiem czy mam cos asekuracyjnie kupic i wlozyc do swojej torebki?

Gość gość
skoro dziecku tak bardzo zależy żeby obdarować panią to asekuracyjnie nie zaszkodzi coś mieć.

Gość gość
u nas też były kwiaty od grupy ale zamierzam pani jeszcze coś małego kupić bo jest naprawde świetna i bardzo pomogła mojemu dziecku, miał problemy adaptacyjne.