Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 163 cm wzrostu i nie mam szansy na kobietę

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem po co kobiecie wysoki facet :o jeszcze żeby ładnie wyglądał i zarabiał przyzwoicie. Przecież to są wymagania z kosmosu!!

Gość gość
każda chce takiego, kobiety teraz byle kogo nie biorą, nie rozumiem tego

Znajdź sobie karlicę,a tak na serio to jakieś szanse masz,ale wiadomo,że będzie Ci trudniej niż wysokiemu przystojnemu mężczyźnie.

Gość gość
kiedyś kobiety brały każdego, a teraz to czasem polaków nawet już nie chcą. Wygodnickie ! Tamci wychowani w dobrobycie, kasiaści, podział obowiązków i równouprawnienie też popierają. No i jak zwykły polak wypada przy takich?

Gość też niezbyt przystojny
Polska kobieta woli przystojnego zagraniczniaka niż nieatrakcyjnego Polaka dlatego tyle jest singli

przecież są niskie kobiety. ja mam 164 cm i niby im wyższy też atrakcyjny, ale taki 10 cm wyższy ode mnie byłby naprawdę dobry.

Gość gość
no to prawda, przecież to normalne

Gość gość
No może na jakąś masz... No ale spojrzmy prawdziwe w oczy - masz tyle wzrostu co niska kobieta. Masakra.

Gość zagubiona5647
To nie tak, że nie masz szans. Znam chłopaka cudownego z charakteru, zabawnego, inteligentnego z pasją. Ma przepiękną wyższą laskę i są ze sobą już z 7 lat. Ale facet nadrabia charakterem. Dlaczego wysoki ma łatwiej? Bo kobieta chce się czuć bezpieczna. Dlatego też drugi niski kolega też ma branie - trenuje karate i wygrywa zawody, ma bardzo męską twarz a w dodatku jest fajny z charakteru. Co do zarzutów o branie obcokrajowców - jestem z Polakiem a też jest za równouprawnieniem i podziałem obowiązków. Nikt nie chce wygodnickiego faceta - sorry. Czas się zmieniły.

Gość gość
Nie wiem w czym problem mam kuzyna 162cm .Jego wzrost zatrzymał sie w pewnym momencie z powodu choroby.Mimo to ma dziewczynę,wyższa od siebie bo wyższą ale to im w niczym nie przeszkadza .W miłości wzrost nie ma znaczenia.

Gość gość
No ok, napisałam niska bo sama jestem bardzo wysoka. To sprostuję - dla mnie facet o wzroście 163 cm to tragedia, dziękuję, dobranoc.

Gość Mini Chad
Dnia 24.06.2013 o 13:59, Gość zagubiona5647 napisał:

To nie tak, że nie masz szans. Znam chłopaka cudownego z charakteru, zabawnego, inteligentnego z pasją. Ma przepiękną wyższą laskę i są ze sobą już z 7 lat. Ale facet nadrabia charakterem. Dlaczego wysoki ma łatwiej? Bo kobieta chce się czuć bezpieczna. Dlatego też drugi niski kolega też ma branie - trenuje karate i wygrywa zawody, ma bardzo męską twarz a w dodatku jest fajny z charakteru. Co do zarzutów o branie obcokrajowców - jestem z Polakiem a też jest za równouprawnieniem i podziałem obowiązków. Nikt nie chce wygodnickiego faceta - sorry. Czas się zmieniły.

Bezpieczne. Ale sobie roicie w tych głowach : D Może nick jest tutaj wytłumaczeniem:)