Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusinka

DLACZEGO NIE SKLAMAL ????????????

Polecane posty

Gość pikusinka

moj facet jest moim pierwszym w lozku, chcialam poczuc sie wyjatkowo robiac z nim cos noego czego nie mial wczesniej , niestety byl szczery i w sumie newiele rzeczy ktore robil zostalo :/ strasznie jest mi zle i boli mnie to :/

Gość pikusinka
up

Gość pikusinka
tak i olej milosc i kilkuletni zwiazek! dzieki super rada!

posłuchaj tłuku, jak ci tak źle to powiedz temu chłopu żeby cię zaczął okłamywać bo masz za dobrze i w główce się od tego pierrrdoli :O🖐️ tępa dzida

Gość pikusinka
sam jestes tepy! jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprocz obrazania to wypad!! jak moze mnie teraz oklamywac skoro znam prawde?? dla mnie seks znaczy wiele i chcialabym sie czuc wyjatkowo a nie moge bo wiem ze wiele rzeczy on a za soba i juz wie co lubi :/

Gość gość
Gdybyś była wyjatkową dziewczyną dziewczyną to byś się czuła wyjątkowo, a skoro jesteś trywialna i sztampowa to czego się spodziewasz

Gość gosciowkaaa
matko co za pustaki tutaj sa !!! macie jakies problemy chlopcy psychiczne czy nalezycie do innej orientacji?ha ha rozp.... topik bardzo kulturalnie sie wyslawiasz, jesli tacy panowie sa kwintesencja meskiej czesci naszego kraju to nic tyko s*******ac :p

nie bede nikogo obrazac jak osoby powyzej bo mam swoja godnosc ale potem dziwicie sie ze kobiety nie chca Polaczkow!? Jak tu tyko chamstwo i prostota, sam jestes tlukiem uzywajac takich epitetow!

a gdzie jest otępiały kurrrwiszone napisane że jestem kwintesencją męskości ? :O wskaż mi to palcem :classic_cool: idz se razem z koleżanką i solidarnie skończcie to gimnazjum eksternistycznie :D co dwie puste głowy to nie jedna :)

Gość gość
ten JUKEN chyba ma problemy ze wzwodem bo sie tak podniecil zeby komus dosolic ha ha ha pewnie prawik bo tylko srac komus do ryja potrafi :D

mam się martwić bo jakieś dno woli czarną pytę ? :D na portalach społecznościowych w chooj jest takich "piękności " na focie z Abiodżiten

Gość fafara faa
nie wiem co masz na mysli piszac czarna pyta ale ja obracam sie w badziej kulturalnym srodowiska zegnamy tego Pana czy tam Obojniaka BAJ!!!

śmiało , topik poleci od ilości bluzgów, o to mi chodzi :classic_cool:

Gość fafara faa
bye

rozterki rozchwianego psychicznie gimbusa któremu przerwaca sie w d*psku nie muszą tu gościć :classic_cool:

Gość queczuaa
w sumie jak sie kogos kocha i zamezy mu na nim powinien sklamac nawet w dobrej wierze :-)

Gość gość
autorka już uciekła z topiku bo zobaczyła jaki poziom prezentują stali bywalcy :D

Gość gość
czasami sie zastanawiam co faceci robia na kobiecym forum :-) ale chyba latwo sie domyslec albo prawiki albo panowie o innej orientacji ;-)

Gość gość
bo normalni fajni faceci raczej nie siedzą na damskich forach tutaj same sfrustrowane prawiki i niedorajdy

Gość gość
jak widze tego koscia powyzej to mi sie smiac chce i mi go szkoda ktos go skrzywdzil, moze byl molestowany ale prawdziwy szok przezylam widzac ze jakas kobieta/facet go chcial bo jst po slubie :o

Gość gość
frustrat życiowy ma nierówno pod sufitem przez co nie może znaleźć dziewczyny i wyżywa się na wszystkich kobietach że niby każda to dzi.wka i ku.rwa

Gość juken  znów wpierdol
dostał.Poleci na lajbę do kapitana sobie poszczekać:D

Gość juken  znów wpierdol
Jest jego fota na cafe.Nawet przystojny.Tylko dlaczego uroda nie idzie z mądrościa??:O:(

Gość gość
to pokaż jego fotę !

Gość gość
ha ha teraz pisze z innego konta bo go zbananaowali :D