Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusinka

DLACZEGO NIE SKLAMAL ????????????

Polecane posty

yenteligencja forumowa zaaatkowała :classic_cool: tak zbanowali mnie :D :D :D

Gość gość
ciebie sie bananuje :p bo swojego banana nie masz :p

Gość juken  znów wpierdol dostał
Poszukaj sobie na łajbie Kapitana.Jest wklejony link.Nawet na NK z żoneczką jest.Tylko za bardzo miauczy nieudolnie jak na kota przystało :D Od 12.06 do dziś

nie mam :( aaa wiem czemu ! bo jest w twojej kaprawej mordzie :classic_cool:🖐️

Gość juken  znów wpierdol dostał
Taka legenda cafe mówi do czarujacych kobiet.Toż powinieneś być zasztyletowany,sznura szkoda na ciebie:O:(

Gość gość
przepraszam ale nie gustuje w starych skapcialych bananach kijem bym tego nie tknela ooo poobserwujmy jego prywatne foty :D

janusze wiem żeś kończy tylko 4 klasy szkółki rolniczej ale pisz zgodnie z prawda "legendarny troll" :classic_cool:

Gość gość
ha ha zanim uzyjesz slowa "kaprawy" najpierw sparwdz jego znaczenie bo to akurat ci nie wyszlo zgodnie ze slownikiem poprawnej polszczyzny: "Uważam, że zwrot "kaprawa morda" nie jest poprawny. Można by powiedzieć "zakazana morda". Oczy kaprawe, to oczy ropiejące, z pożółkłym białkiem, lub oczy "z których źle patrzy" - oczy łotra lub oszusta." - inteligentny sie odezwal :D

Gość gość
po pierwsze nie jestem zywe tylko martwe a po drugie nie gowienko tylko gnojowica!! nie to ze glupi to jeszcze slepy !

Gość gość
to po co czepiasz sie literowek innych??

Gość gość
" Juken yenteligencja forumowa zaaatkowała tak zbanowali mnie"

Gość zawiedz ONA !!
tak czytam temat i mysle ze masz troche racji ale z drugiej strony wiadomo ze byl z kims wiec robili pewne rzeczy

Gość pikusinka
niby tak a jednak jakos mnie to boli tam w srodku :/

to myśli ale nie martw się jak weźmiesz swoje leki to miną :classic_cool:

Gość vikki pediaa
spokojnie, pwnie jestes wrazliwa osoba i ciezko ci sie z tym pogodzic :-) glowa do gory jesli go kochasz wszytsko bedzie ok! :-)

Gość queczuaa
jukan jak widzialam jak cie zjechali na kafe, jakbys mial troche rozumu i honoru to bys sie tutaj juz nie pokazywal no ale coz :p a zoneczka na nk rzeczywiscie nie dziwie sie ze jednak kogos znalazles :p kazda potwora :D

łał i co gul ci skoczył ? :D zazdrość zazdrość okropne uczucie :)

gul to ty masz jeden i to miedzy nogami :p nie ma czego zazdroscic ale widocznie margines tez sie zeni :p tylko sie nie rozmnazajcie!! :D

co to za rady : "wszystko bedzie ok? " wszystko jest ok, bezmyślny tłuk znalazł kogoś kto traktuje związek na poważnie a ona się focha bo się we łbie poprzewracało :O

posłuchaj gruba świnio, margines to cię robił więc nie obrażaj rodziny :)

kamikadzeee - kłi kłi kłi kłi kłi kłi kłi kłi kłi kłi kłi :classic_cool: chrum chrum

Gość gość
ehumm jaka rodzine ty masz na mysli ?? :p :p a ty jestes jednojadrowym gejem :p :p ehuu jea jea jea i walicie konie z prawikiem :p a poza tym JAK JESTES TAKI MADRY skad wiesz ile dziewczyna ma wzrostu ze nazywasz ja swinia??

po pierwsze nie moge sluchac bo piszesz a nie mowisz :D a po drugie nawet nie wiesz jakie odglosy swinia wydaje :p lepiej byc gruba swinia bo da sie schudnac niz tepym pedziooom ktory niestety ani sie nie zmieni anie nie zmadrzeje! wyglad mozna zmienic a twoja powalona psyche nie :p ha ha ha bedzie niespodzianka kolezanki postanowily wyslac Twoje piekne teksty Twojej piguni :p

jak ktoś chce schnąć 14 kg od wagi 64 kg to nie moze być być za szczupły, kobieta przy wzroscie około 175 cm była by przy tej wadze normalna i nie miała by problemów ze swoim wyglądam a hobbit 160cm będzie maciorą :D wiem że dla ciebie logika to coś obcego :classic_cool:

Gość gość
ha ha ha kto tutaj mowi o logice!!!! Najpierw nazywasz kogos gruba swinia a potem piszesz ze ma nie obrazac twojej pseudo rodziny :D baaardzo logiczne! Kup sobie mozg!