Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikusinka

DLACZEGO NIE SKLAMAL ????????????

Polecane posty

śmiało wysyłaj :D :classic_cool: myślisz że to będzie dla nie jakieś zaskoczenie i szok :P ?

dlaczego wczoraj spojrzał na mnie lewym okiem? dlaczego wydał na mnie złotówkę mniej w restauracji? dlaczego jest biedny? dlaczego nie kłamie? dlaczego jak spał puścił bąka? czy on mnie już nie kocha? weź się dziewczyno walnij w głowę patelnią zaraz po tym gdy usmażysz na niej jajecznicę, a potem wsadź sobie tę jajecznicę w p***ę, dodaj odrobinę czosnku i każ mu wyjadać. tego na pewno jeszcze nie robił. a jak już zje to znajdź sobie zajęcie i przestań wymyślać bo Ci się kuper ze stresu pomarszczy :o

jak juz kiedyś, któregoś pięknego dnia nauczysz sie czytać to dojdzie do ciebie tępa dzido że pisałem o JEJ rodzinie , kolejny tłuk :classic_cool:

już płaczesz? naucz się ukrywać w pomarańczy a nie nieudolnie modyfikujesz nik jak chcesz sie tyrać :classic_cool:

Gość gość
jkojh

Gość fankaJukena wróżka Pingpongina
bierz rozwód maleńki bo za tydzień wieczorem będę się wiła pod Twoimi stopami :classic_cool:

w mojej szklanej kuli nie ma "nie". Twój los został już zapisany na KARTACH ŻYCIA. pogódź się z tym że będziesz musiał mnie bzykać rano i wieczorem bo mam wymagania :)

nie opieraj się ukochany :) nie ja to wymyśliłam :) tak chciał los :)