Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MÓJ PIERWSZY WYJAZD

Holandia - szukam sprawdzonego przewoźnika trasa POZNAN-VENLO

Polecane posty

Gość MÓJ PIERWSZY WYJAZD

to mój pierwszy wyjazd, szukam w internecie, ale zupełnie nie wiem kogo wybrać. Z góry dziękuję za pomoc.:)

Gość gość
hej, a jedziesz tam do pracy ? z agencji? czy raczej sama i na miejscu bedziesz szukac pracy ? ja zostalam na lodzie. bo mialam wyjechac z agencji , ale juz koniec czerwca i zadnej oferty :( Tez z checia bym wyjechala do pracy

Gość gość
Polecam serdecznie Luxade. Spoko ceny, kilma w busie, wszystko zorganizowane, bagażu ile chcesz, mili kierowcy i przy każdym siedzeniu ekran z filmami. Zanim przyjadą dzwonią 5 razy uprzedzając dokładnie o której będą, trzeba wiedzieć, że nikt nie będzie na was czekał 15 minut bo jeszcze się pakujecie.

Gość gość
sotland.pl w ogłoszeniach w inne coś na pewno znajdziedz. wielu ludzi jeździ pl-uk przez velno. kwestia dogadania. Jak nic nie znajdziesz to napisz ogłoszenie ktoś się powinien odezwać

Gość gość
wejdz na jakiekolwiek forum polaków w holandii i sie dowiesz co polecaja np www.niedziela.nl/forum

Gość gość
ja bym sie najmniej przejmowała przewożnikiem hahha Ty sie lepiej dobrze nastaw na zycie tutaj skoro to Twój pierwszy wyjazd!!! i koniecznie wez ze soba kasiore!!!!!

Gość MÓJ PIERWSZY WYJAZD
dziękuję za wpisy:) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie było u mnie prądu. Nie jadę tam do pracy, tylko do rodziny. Ale chciałabym się zorientować jak to wygląda już na miejscu. Język znam w stopniu podstawowym, ale w miarę się komunikuję.

Gość ruda lisiczka
Chyba najlepszy Sindbad, na miejsce dowiezie i cena przystępna

Gość ruda lisiczka
siostra zawsze jeździ Sindbadem, nawet jak ma mało pasażerów, w Krefeld przesadzają do busa i po Holandii rozwożą. Też z konieczności kilka razy jechałam, miła obsługa, dobrze wyposażone autobusy, Ale i tak najlepiej wspominam podróże Baronem [już nie jeździ], te czekoladki do gratisowych kaw...