Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BonnieL

Czy to zdrowe i pelnowartościowe śniadanie dla osoby odchudzającej się?

Polecane posty

Gość BonnieL

- jogurt z dodatkiem orzechów włoskich, migdałów, crunchy, owsianki i słonecznika - 3 wafle ryżowe - kawa rozpuszczalna (z jedną, płaską łyżeczką cukru) - batonik owsiany (bez czekolady) Wiem, że powinnam zjeść jeszcze jakieś warzywo, ale to na drugie śniadanie. Proszę o Wasze opinie. :)

Gość gość
masz racje, malo swierzych produktów. -jogurt naturalny - smakowe sa slodzone i barwione -crunchy to zlepek cukrów -wafle ryzowe - maja duzy indeks glikemiszny, szybko staniesz sie glodna. ale nie sa niezdrowe/kaloryczne wiec nie ma tragedii -do kawy i kofeiny mam awersje, bo uzaleznia, barwi szkliwo i nie ma duzo wartosci odzywczych, ot taka uzywka... -batonik owsiany to przeslodzona bomba kaloryczna (nieslusznie okreslana jako posilek 'fit') niby zdrowo, ale jakos tak nie bardzo sie wysilias...

Gość gość
Po ci ten baton z rana

Gość gość
*świeżych;)

Gość HaniaMania
Uważam, że troche za dużo, zamień 3 wafle ryżowe na jabłko a batona zostaw na 2 śniadanie, migdały crunchy i resztą są bardzo kaloryczne wiec batona sobie odpuść. Zaiast kawy wypij herbate, tez pobudzi teiną a zdrowsza, polecam figura detox bo na rano jest w sam raz, nie rezygnuj tylko z czegos cieplego rano bo to bardzo dobrze robi brzuszkowi :)

Dzięki za odpowiedzi :) Hm... nie za bardzo przepadam za jogurtem naturalnym. Czasem zjem ale to raczej wmuszanie w siebie niż delektowanie się jedzeniem. :/ Faktycznie, zjadłam truskawkową Jogobelle light. Wiem, ze to light to pic na wode, ale ciezko mi sie przekonac do jogurtow naturalnych. A może macie jeszcze jakieś inne pomysły na smaczne, lekkie śniadanie? Jak Wy jadacie? ;)

Gość edabrowska83
lepiej jaja, twaróg, ryba, jakies białko wartosciowe. dodatkowo energetyczne węglowodany nieprzetworzone jak np banan