Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak lubicie byc podrywane?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie kolezanki-bo to do plci zenskiej kieruje moj temat:] Jestem ciekawy waszych doswiadczen i pogladow na temat podrywu czy ogolniej-pierwszego kontaktu. Zastanawia mnie co Was zacheca, a co dziala wrecz przeciwnie lub peszy-kiedy nawet bylybyscie zainteresowane, jak reagujecie okazujac zainteresowanie a jak zbywajac kandydata, jakie miejsca sa dla was wlasciwe na podryw a jakie calkowicie niedopuszczalne, a moze same w jakis konkretny subtelny sposob zaczepiacie facetow?:] Zachecam do dyskusji:]

Gość komplemetny sa mile
tyle, ze ja wiem, jak wygladam i teksty o zgrabnym tylku, biuscie, ladnej twarzy czy dlugich wlosach nie robia na mnie wrazenia. 2 facetow powiedzialo mi, ze bardzo podobaja im sie poje palce i paznokcie. w sumie zaskoczylo mnie to :D ale tylko tych dwoch zrwocilo uwage na takie cos. xx nie lubie natretnych gosci, checi obmacywania, nadmiernego przytulania kiedy potencjalny "zwiazek" to dopiero faza spotykania sie, nie ma mowy jeszcze o uczuciach. xx to tak w skrocie. zaraz dopisze cos jeszcze jak sobie przypomne ;)

Gość komplemetny sa mile
no i w sumie mam magiczne oczy, raz moge pokazac nimi 100 pozytywnych emocji, a jak zajdzie potrzeba to przeszyje spojrzeniem diabla. i w sumie gdy ktos chwali moje oczy (a wiem, ze jest co chwalic) to tez to na mnie dziala. xx

Gość gość
czyli zagadujac do Ciebie nalezaloby zaczac od komplementow?

Gość komplemetny sa mile
no wlasnie nie. to jest mile, ale nie na sile. i nie w nadmiarze :o jak napisalam na poczatku - wiem, jak wygladam, wiec caly sznur komplementow traktuje jako wabik, w sensie facet mysli, ze mnie zakoluje na mile slowka, rozumiesz? zdarza sie, ze ktos jest naprawde zafascynowany i widze to w jego oczach (z oczu wyczyta sie WSZYSTKO, wierzcie mi) i wtedy moge sie nawet zawstydzic, zarumienic, ale jesli komplementy sa tylko po to, zeby sie ze mna umowic czy wziac moj numer.. to jestem niemila i nieskromna i zamiast podziekowac to na przyklad mowie obojetnym tonem ze wiem, ze juz to czy tamto widzialam etc. :P :D :D

Gość komplemetny sa mile
a chetnie Wam te moje oczy pokaze :) ale to jak wroce do domu. obiecuje, ze wysle foto :)

to ja ci cos powiem jeszcze, ze jak dajesz ludziom komplement czy pytenie to oni w przeciagu 0,5 sek odpowiadaja czysta nieskalibrowana odpowiedzia... ;) ale..... odpowiedzia dokladnie taka jaka uwaza za sluszna.... ;)

Gość komplemetny sa mile
dobra, jeszcze kilka spostrzezen :P ZAZNACZAM, ze nie wypowiadam sie w imieniu wszystkich kobiet! wylacznie w swoim :) xx ogolnie kiedy widze grupe mezczyzn/chlopakow (bo mowa o roznym przedziale wiekowym) to moja uwage przyciagaja ci pewniejsi siebie, na zasadzie zdobywcow. PRZYCIAGAJA UWAGE - czyli jesli chcialabym wyjsc z kims na piwo, pogadac na luzie, moze troche werbalnie poswintuszyc - to wybralabym takiego wlasnie. jesli jednak mowa o lokowaniu uczuc, jakims zauroczeniu - to takich omijam. o zwiazku nie ma mowy. wtedy z kolei wieksze szanse ma ktos mniej smialy (nie mylic z calkowicie niesmialym, bo to nie na moj charakter). chociaz z takim tez nie wychodzi, bo zawsze mnie czym wkurza albo po prostu jest dla mnie za spokojny. i zrozum tu kobiete :o :D:D xx mam nadzieje, ze dyskusja sie rozwinie? ;)

Gość komplemetny sa mile
wysle, ale to dopiero wieczorem :) mam sie umalowac dla Ciebie na kocice? :D hahaha ;)

Gość komplemetny sa mile
o nie nie, jaka szminka, nie wysle przeciez foty twarzy :P tylko oczy :)

cholera... :P :) kapnelas sie... :P:) a juz myslalem ze mi latwo z toba pojdzie... :D:P hhhehee lubie inteligentne kobietki... :P to jedna z 3 cech ktora w was cenie... :P:)

Gość komplemetny sa mile
a 2 pozostale? ;) no czekaj czekaj. doczekasz sie :) a nad zalacznikiem tez pomysle ;) podaj jakis przedzial wiekowy, w ktorym sie znajdujesz. musze znac granice :D

Gość gość
komplementy sa mile, to moj temat tak wiec nie zapomnij i mi wyslac fotek:] incognitoemail@gmail.com :]

spokojnie jeszcze mi staje... :P :) ale pije sok z gumijagod i wygladam na 12 lat... :D:P hehe lece... :P :) masz buziaka za dobry humor... :*

Gość komplemetny sa mile
no dzieki, Wam tez po buziaku :* :* w policzek, czy to jasne? :P

Gość gość
jak pokazesz fotke to zdecyduje gdzie chce tego buziaka:] to z jakim gosciem teraz jestes? niesmialym czy smialym? czy moze trafila sie krotka chwila kiedy mozna skladac wlasne kandydatury?:P

Gość komplemetny sa mile
z nikim nie jestem. oj zeby ta chwila byla krotka :o kandydature zawsze mozna zlozyc, oddzwonimy :P :D :D :D :)

Gość gość
Ja uwielbiam jak facet okazuje zainteresowanie moim piersiom i pośladkom, lubię jak mnie dotyka bez uprzedzenia wtedy widzę, że jest pewnym siebie mężczyzną a nie nieśmiałą ciotą. Komplementy na temat mojego biustu i pośladków również mile widziane.

Gość gość
komplementy sa mile- to wyslij tego maila-porozmawiamy prywatnie, a noz zaiskrzy:P

Gość komplementy sa mile
wysle wysle, o potencjalnym iskrzeniu tez myslalam :) naprawde. wysle, ale wieczorem, jak bede w domu. :)

Gość komplementy sa mile
a ja nienawidze, jak mnie ktos chwyta bez uprzedzenia. tzn, powiedzmy, ze to jeszcze zalezy od sytuacji. nie wiem - taniec - ok, niech sie o mnie otrze, ale nie np. ze rozmawiamy a on zaczyna masowac niby moje ramie, ktore przesunelo sie chyba na pluca :o

Gość gość
komplementy- to o czym piszesz to "test na dziwke" a moze go stosowac nawet gosc szukajacy stalego zwiazku- latwa panienke oleje albo tylko zaliczy, oczywiscie glupi r****cz to tez czesta opcja:] ale bywaja i srednio glupi r****cze- ktorzy sie nie zniecheca kiedy pokaze im sie granice a raczej zainteresuja sie tym niedostepnym przypadkiem-niektorych da sie naprostowac:] a maila mozesz wyslac juz teraz zebysmy sobie popisali bez swiadkow a o fotke upomne sie wieczorem o ile do tego czasu jeszcze sie bedziemy lubic:P generalnie jak wolisz,, ja roztaczam mozliwosci:]

Gość komplementy sa mile
najpierw musze zalozyc sobie anonimowego mejla, nie wyskocze przeciez z oficjalnym, z nazwiskiem w adresie :D planuje zrobic sobie dzis mily wieczor, tylko dla siebie, wiec poczekaj do wieczora, jak bedzie relaks to bedzie milej :D

Gość Marta Grzechu Warta i o ;P
Nie no nie mogę, zberek znowu poluje ;D Weź ją na gumie przeleć dominik :P Nie wybierasz się do Opery czasem w piątek? Wyskoczyła bym tak w weekend... :P 🖐️

Gość gość
Nie wiem jaka trzbe byc ciota by podejsci do laski powiedziec ze ma fajne cycki albo tylek. :/ Ahh juz wiem... trzba byc polskim polmozgiem po ledwo zdanej podstawowce, ubranym w dresy, z lysa pala, i browarem w reku i z zyciem bez perspektyw, a komplement kierowany do podobnej dziuni z lokalnej piaskownicy. Czylimoim zdaniem powiiny byc 2 tematy, jeden, jak lubi byc podrywana polska patologia a drugi jak lubi byc podrywana polska elita. Zenada..

Gość gość
komplementy- ok to zakladaj i odzywaj sie, tylko zeby ten wieczorek nie byl zbyt mily bo zapomnisz o mnie:P ja na ta chwile stad spadam, tak wiec do wieczora:]