Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nie odpowiecie na to pytanie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z nim i on tylko sex i sex , nieda sie z nim normalnie posiedziec bo on tylko sex w głowie , na każdym spotkaniu uprawialiśmy sex chociaż ja ochoty nie miałam, zrobił swoje ale ja przyjemności z tego niemiałam. ale urwałam z nim kontakt bo gdy się spotkać z nim nie chciałam to na mnie wine zwalał itp, mówił że mnie kocha, a pewnie gdy spotykał się ze mną to też bzykał się z wieloma innymi! znacie kogoś takiego? albo spotykałyście sięz kimś takim?

Gość nhdv,f bgnn
sexoholik :)

Gość gościowka
uprawialas seks wbrew swojej woli? :S :O

Gość chyba znam, z neta
ale tylko z neta, skusil mnie wygladem, a tak naprawde to nawijal o jednym i ze wszystkie laski na niego leca.umowilam sie z nim na jakies wyjscie, kawe, drinka, spacerek itp jak bede w okolicy, ale powiedzialam ze nic wiecej nie bedzie, wiec mnie wystawil, szkoda mu bylo tracic czas na gadki szmatki

Gość chyba znam, z neta
naprawde nie mialam ochoty na to co on, rozumiecie ze moze ktos kogos interesowac, ale niekoniecznie w takich kategoriach, po prostu chcialam na zywo zobaczyc tego typka z pustej ciekawosci, ladny byl a poza tym mnie zastanawialo czy live tez bedzie taki odwazny jak w necie czy tez spusci oczy i zarumieni sie jak roza (jak wielu innych, hehe)