Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.83.kraków

zespól DELUX ALIVE opinie ?

Polecane posty

Gość k.83.kraków

WItam, zna może ktoś ten zespół ? potrzebne opinie ? Pozdrawiam

Gość gość
są z***biści ale ciężko u nich o terminy,mimo dość wysokiej ceny są rozrywani,ważne ze laska która śpiewa prezentuje się odpowiednio,większość lasek na wesle ubiera mini ,kinga zawsze spodnie albo długa spódnica

Gość gościnna studentka
za duzo piją gorzały :o

Gość fantazja87
Zespół grał u mnie na weselu i jestem bardzo zadowolona, moja rodzina i znajomi również, a to najważniejsze. Polecam. Przede wszystkim mają bardzo zróżnicowany repertuar i umieją dostosować muzykę pod różne gusta gości. Przerwy robią krótkie- 15 minut, a dłuższe tylko wtedy jak są rozdawane ciepłe dania. Potrafią rozkręcić świetną zabawę. Można się z nimi dogadać w każdej kwestii. Pan pianista bardzo ładnie prowadzi przyjęcie weselne, a pani wokalistce można tylko pozazdrościć głosu i skromnej osoby. Panowie byli u nas ubrani w czarne garnitury, białe koszule i czarne krawatki, a pani Kinga w granatową sukienkę do kolan i fajny niebieski żakiet w kwiaty- elegancja. Ten zespół nie ma problemów z alkoholem, więc sądzę, że powyższą uwagę "z gorzałą" pisał ktoś z konkurencji.

Gość gościówa123
ja byłem z narzeczoną na targach slubnych w folwarku stara winiarnia w Mszanie i akurat tam grali i bardzo się nam spodobali, ale niestety mieli zajęte wszystkie terminy na czerwiec :( Wokalistka ma super głos, a chłopaki fajnie grają, muzyka na żywo i to jest dobre

Gość hgyuiokaa
wszystkie posty pisze jedna i ta sama osoba :o głucha i głupia peja,albo wokalistka z tej zasranej kapeli albo jakaś laska jednego z "muzyków"

Gość fantazja87
Nie uważam się ani za osobę "głuchą", ani za "głupią", nie podszywam się też pod "wokalistkę" i nie jestem "laską jednego z muzyków"- ktoś ma tutaj zły dzień na grę w totolotka. Napisałam swoje zdanie na temat zespołu, z którym miałam osobiście do czynienia i gdybym miała drugi raz organizować przyjęcie weselne to też bym chciała żeby mi zagrali, bo robią to bardzo dobrze. Współczuje tylko, że ten zespół ma takich wrednych kolegów z konkurencji, którzy dla podtrzymania samochwalebnych opinii własnych zespołów potrafią zgnoić inne, które reprezentują wysoki poziom.

Gość gość
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonić do zespołu, umówić się na posłuchanie próby (jest taka możliwość) i wtedy sam(a) ocenisz czy się podoba czy nie. Konkurencja nie śpi i robi wszystko żeby wyeliminować tych lepszych :-) pozdrawiam

Gość gość
Byłam na kilku weselach gdzie grał ten zespół i złego słowa powiedzieć nie mogę. Wszystko w wysokim standardzie, wokalistka ma niesamowity głos, który współbrzmi z resztą muzyków. Strasznie ciężko o termin u nich, ale to chyba świadczy o tym, że są po prostu nieprzeciętni. Nigdy nie widziałam, żeby ktokolwiek był pijany. Grają muzykę dla każdego, kwestia rozmowy z Nimi i ustalenia priorytetów jeżeli chodzi o gatunek. Z czystym sumieniem mogę ich polecić, a te niepochlebne komentarze stwierdzam, że konkurencja wypisuje. Życzę dalszych sukcesów zespołowi :)