Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka Pingpongina

happy hour

Polecane posty

Gość B&B
dzień dobry, dopisałam się za pierwszym razem, czy mój mąż ma inną kobietę?

Gość wróżka Pingpongina
cieszę się że Pani o to pyta :) i widzę że zadaje sobie Pani to samo pytanie co moja sąsiadka, chociaż wszyscy inni sąsiedzi d0oskonale wiedzą jak jest. Droga Pani powróżę Pani z kart z postaciami z filmów i karta Pani męża to Flip i Flap :) proszę być spokojną, mąż nie ma innej kobiety :)

Dzień dobry wróżko, dręczy nas z ujotką jedna sprawa - czy cuks jest mężczyzną życia ujotki/mojego czy żadnej z nas? inna sprawa - bardziej prywatna dlatego proszę o dyskrecję - czy ja będę jeszcze kiedyś normalna? :)

Gość wróżka Pingpongina
Witam Panią bardzo serdecznie. rozumiem że chodzi Paniom o cukierka? Pani powróżę z mojej czarodziejskiej kuli. Więc droga Pani uchwyt mówi mi że Pan Cukierek na przestrzeni czasu zakocha się w kobiecie zza naszej polskiej granicy. a co do drugiego pytania klocki z literkami ułożyły mi się w słowo "d**a" :)

Gość Tujaryma
Dzień dobry. Może mi pani wróżka powiedzieć czy spotka mnie w najbliższej przyszłości coś niespodziewanego?

Gość gość
Niespodziewanie to Cię mogą w kakałko wyd*pcyć.

Gość wróżka Pingpongina
witam Pana/Panią bardzo serdecznie :) oczywiście specjalnie dla Pana/Pani powróżę z kamieni nerkowych które ułożyły mi się właśnie na kształt ptaszka i małego bobka, proszę zatem uważać na głowę w czasie spacerów z rodziną :)

Gość Tujaryma
No to się przecież pytam! Wolę być przygotowana :)

Gość Tujaryma
Pani/Pana??? Myślałam, że moja płeć jest oczywista dzięki żeńskiemu imieniu w nicku.