Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze w ciązy może nie

6 tydz 1 dzień brak pęcherzyka. pozamaciczna?

Polecane posty

Dzisiaj miałam robione usg, to mój 37 dzień cyklu, owulacja była według testu owulacyjnego 21-20 dni temu, czyli wychodzi 6 tydzien 1 dzien ciąży. Dzisiaj lekarz nie znalazł pęcherzyka ma usg. Robiłam 3 razy betę i wyniki były takie w 30 dc 77 mIU/ml w 32 dc 189 mIU/ml (w 48 h przyrost o 140% a minimalny podobno 66%) w 35 dc 413 mIU/ml ( w 68 h przyrost o 118% a minimalny w 72 h podobno o 114%) progesteron 78 ng/ml czy mam nastawiać sie na ciążę pozamaciczną? Nie mam żadnych plamień, ból brzucha i jajników jakiś tam mam ale nie dość silny żeby mi się chciało po nospę sięgać, przy czy raz z jednej raz z drugiej strony zaboli jajnik, zaraz znowu na środku zaboli. Raczej wykluczam opoźnioną owulację - testy owulacyjne zawsze się pokrywały z monitoringiem (chociaz w tym cyklu było bez monitoringu), to jednak wszystko w tym cyklu test pokazał na owulację 3 czerwca i tak raczej była. Czy mam pogodzić się, że to ciąża pozamaciczna czy liczyć jeszcze że coś się zmieni?

Gość królik skacze
Trudno odpowiedzieć. Ja w podobnym czasie jak ty miałam bete 1800 w ciąży pozamacicznej... Też nie krwawiłam. Teraz w zdrowej ciąży w 6 tygodniu i 4 dniu słyszałam już serduszko. Uważaj na siebie bo ciąża poza m moze być bardzo niebezpieczna.

a kiedy wykryli Tobie ze to cp? Jak miałas usuniętą? w goóle nie miałas żadnych krwawień? a jakies inne typowe objawy może?