Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bede szczupla:( zbyt kocham jesc

Polecane posty

Gość gość

wole dobry obiad niz seks :o

Gość gość
jedzenie to również wielka przyjemność

Gość gość
dla mnie ogromna jem dla uspokojenia jem z radosci i smutku waze 65 kilo ;/ duzo podobaja mi sie szcczuple, smukle dziewczyny uwazam ze sa piekne ale one chyba nic nie jedza;/

Gość oooAndzia
Jedzą a nawet może i nie które wiecej od Ciebie tyle ze genetycznie mają z***bistą przemianę materii. A wzrostu ile masz?

Gość gość
165 cm taka kulka :/ nie lubie swojego ciała

Gość gość
ja jestem chyba szczupla( tzn jestem wg otoczenia) waga sie waha od 46 kg do 50 (zalezy czy akurat przewage ma bulimia, czy ańorkesja) mam 172 cm i od 5 lat ( a mam 19) kazdego dnia obesyjnie mysle o jedzeniu ,kaloriach i czy sie nie wyrzygac. jedyne przyjemne uczucie jak trzeciego dmia glodowki robi mi sie slabo potem seria bulimicznych napadow i tak w kolko z 1,5roczna przerwa. uzaleznilam sie od mefedronu i moja waga mi zwisala (choiaz byla najnizsza w mojej karierze)

Gość oooAndzia
Wiecznie i wszystkim chcącym się odchudzic polecam ocet jabłkowy. ;) Boziu już nawet nie wiem ktory raz to pisze :D

Gość gość
trochę motywacji leniu, jak się siłownia nie podoba to znajdź sobie jakiś ciekawy sport (rolki, rower) a skoro nie możesz sie powstrzymać, aby żreć to żryj coś "zapychającego" typu otręby, musli a nie mięcho czy inny fast food aby schudnąć trzeba z*********ć, cała filozofia (168cm i 50kg)

Gość oooAndzia
No to jest szczuplutka koleżanko! Masz poważne problemy jesli chcesz z tego wyjść to musisz znaleźć kogos kto Ci w tym pomoże a przede wszystkim zrozumie.

Gość gość
jestem autorka tylko ze niestety tez kilka lat temu chorowalam na bulimie i boje sie powrotu:/ rozsmakowalam sie w jedzeniu sprawia mi niesamowita przyjemnosc

Gość gość
Ją mam idealna wagę mimo że 2 lata temu wazylam 10 kg więcej. A zrobiłam to tak że po prostu przstalam się obzerac. Jedź co chcesz tylko często w mniejszych ilościach. Żołądek ci się skurczy i chocbys chciała nie zjesz dużo. Jateraz moge zjeść maks 3 kromki chleba i czuje się.jak dawniej po dużym obiedzie. Jakiś sport do tego jak nie lubisz to wystarcza spacery. Powiem ci tak dla motywacji że czuje się lżejsza szczesliwsza a do tego nie ma faceta który by się nie obejrzał na ulicy :)