Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok żurawinowy

ile czasu

Polecane posty

Gość sok żurawinowy

ile czasu zajęło wam przygotowanie wesela?kiedy zarezerwowałyscie sale, zespół fotogrfa itp.jestem ciekawa czy na prawde czeka sie rok czasu na sale itp.

Gość gość
2 lata

Gość gość
Naucz się poprawnie formułować tematy.

Gość sok żyrawinowy
a ty odpowiadac na tematy

Gość gość
My zaczelismy przygotowania w lipcu rok temu i uwazam ze to stanowczo za dlugo. Slub w sierpniu. A sale sa pozajmowane nawet na dwa lata wczesniej

Gość gość
zaczęliśmy w grudniu (oświadczyny) a w maju był ślub ale to było 10 lat temu i wtedy nie było aż takich problemów z zamówieniem restauracji i całej reszty suknię miałam wypożyczoną

Gość Go-ho
Zaręczyny w połowie lutego, ślub w połowie sierpnia. W tym roku wszystko, bez najmniejszych problemów i spinania się.

Gość nie warszawianka
zaręczyny 1 marca, ślub 6 lipca :D Trochę biegania, ale można? Można! Jak się chce to wszystko można :)

Gość gość
a mnie się wydaje że to głownie kwestia kasy, jak komuś dadzą rodzice to powodzenia,młodzi mogą szaleć,ja z narzeczonym musieliśmy sami sobie zapracować ,a jak wiadomo w tym kraju ciężko przeżyć a co dopiero coś oszczędzić,nam to zajęło 2 lata.

Gość gość
My organizowaliśmy wesele 1,5 roku. Między innymi ze względu na kasę- ale nie dlatego, że jej nie mieliśmy tylko właśnie dlatego że mieliśmy jej na tyle, że chcieliśmy mieć porządną salę, orkiestrę. Niestety nasz zespół miał wszystko zajęte na rok naprzód, tak samo ciężko było z salą. Chcieliśmy mieć zapięte wszystko na ostatni guzik .

Gość gość
7 tygodni,sala znalazła się sama ,cały komplet czyli foto kam i autokar

Gość gość
Wszystko zależy od sali bo na nia najdłużej się czeka. Jeśli nie chcecie czekać długo na sale zawsze mozna sprawdzić czy firma która sprzedaje odwołane wesela nie ma czegoś fajnego. Ludzie często rezygnują z wesela z różnych powodów a ktoś może na tym skorzystać. http://rezerwacjeslubne.com.pl

Gość gość
My zaczelismy wszystko organizowac dziewiec miesiecy wprzod:) Tak,tak zaraz sie zacznie ze pewnie wciazy i dlatego. Dla uspokojenia nerwow,wesele bylo rok temu i w ciazy nie bylam i nie jestem;)

Gość gość
www.gdziewesele.pl prowadzi statystyki - najszybsza para wyrobiła się w miesiąc;)