Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość04

Cena okularów dla czteroletniego chłopca ?

Polecane posty

Gość gość04

Ostatnio zauważyłam że mojemu czteroletniemu synkowi leciutko ucieka lewe oczko,ale tylko wtedy gdy sie zapatrzy. Chcę się z nim wybrać do okulisty i tu pojawia się moje pytanie, chcę się dowiedzieć ile mniej więcej mogą kosztować okulary korekcyjne dla czterolatka? Dodam że wcześniej żadnej wady wzroku nie było widać, zauważyłam to ze dwa miesiące temu, wszyscy uważają że mi się wydaje ajle jestem pewna że z tym oczkiem jest coś nie tak. Czy w takiej sytuacji pomogą okulary korekcyjne?

Gość gosciowa z miasta
ceny sa przerozne, moja bratowa zaplacila 450zł , a kolezanka 220, tez dla 4-latkow:) to tak samo jak i z okularami dla doroslych:) ja mam za 1200 a moja mama przy tej samje wadzie za 520:)

Gość gościówa :P
A nad czym Ty się zastanawiasz? Jak Ci napiszą, że drogo to nie pójdziesz do okulisty? Najpierw idź na wizytę i zobacz co Ci lekarz powie a nie się martwisz na zapas. Ja dla swojego dziecka kupiłam za 400 zł

Gość gość
Moj synek mial niecaly rok jak zaczął nosić okulary, płaciliśmy prawie 400 zl. Miał kilka 2 razy zmieniane szkła, ktore kosztowały 150 zl chyba. Teraz ma 3,5 roku i zdrowe oczy, juz nie nosi okularów :)

Gość gość
tak ceny sa bardzo rozne, moja corka sama wybrala jakie chce i kosztowaly 580zł, ale byly tańsze oczywiscie

Gość gość12344
mojego synka okularki kosztowaly 350zł