Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tristan z Poznania

Dziewczyny po przejsciach

Polecane posty

Gość Tristan z Poznania

Sa mniej ufne? Rozmawiam z pewna dziewczyna na internecie(poznalismy sie na sympatii mieszka niedaleko Poznania) i chcialbym sie z nia umowic ale ona jest chyba strasznie nieufna. Miala nieciekawa przeszlosc, duzo przezyla i to mozliwe ze potrzebuje wiecej niz 2 miesiace?. Wiem ze mnie bardzo lubi, rozmawiamy codziennie, sama duzo pisze(zeby nie bylo ze to ja ja nachodze). Mam czekac? kiedys tam dalem jej do zrozumienia, ze chcialbym ja poznac.

Gość Izolda z Krakowa
chec moze byc jednostronna, wez to pod uwage :)

Gość Tristan z Poznania
w jakim sensie?

Gość gość
znalem takie, moze wiecznie trwac na etapie "chcialbym ale jeszcze nie teraz", chce Ciebie zatrzymac jako "opcje" ale nie ryzykowac, grunt to szczerosc- mowic wprost tak jak tu nam piszesz, tylko w mily i delikatny sposob, a w przypadku osob, z ktorymi wprost nie da sie roz awiac o trudnych tematach moze zadzialac przycisniecie- ultimatum- ale to ryzykowne bo mozesz stracic jej zaufanie, jesli bardzo uczuciowa a nie umie rozmawiac to zgrywanie smutasa ktory np marzy, ze wreszcie zostanie przytulony- moze zadzialac

Gość Tristan z Poznania
Mowi ze napewno sie spotkamy ale potrzebuje czasu. Tak naprawde to 2 miesiecy jeszcze nie ma, moze tak z poltora. Ultimatum nie chce stawiac, bardzo mi na niej zalezy a wydaje mi sie, ze robi sie coraz bardziej ufna i otwiera sie jeszcze wiecej. Rozmawialismy duzo i naprawde miala nieciekawie w zyciu, zostala bardzo wykorzystana w przeszlosci w dosc okrutny sposob(nie mowie o g****ie).

Gość Tristan z Poznania
A ja niestedy coraz bardziej zaczynam wariowac na jej punkcie:(

Gość gość
mozesz ja przekonac, ze spotkanie do nieczego nie zobowiazuje, ze kiedy np zupelnie obcy gosc zaczepi ja na ulicy i zagada to wtedy ona odbywa spotkanie i rozmowe z kims komu duzo mniej ufa niz Tobie, tylko nie badz namolny, mozesz sprawe traktowac zartobliwie dajac jej odczuc, ze jest pelen luz, ona moze widziec spotkanie jako kolejny etap znajomosci- po ktorym bedzie juz musiala sie spotykac i bedziesz naciskal na jeszcze kolejny etap, ale jesli np pomysli, ze jest tylko Twoja osoba do towarzystwa na ognisku, czy jakims spotkaniu w jakiejs sprawie to uwaga zaostanie odwrocona od tych wielkich deklaracji i w zasadzie od jej osoby, mozesz tez sprawdzic jej reakcje na tekst: "chce spotkac sie raz, zeby zobaczyc Twoj usmiech a pozniej na jakis czas chce wrocic do samego mailowania" oczywiscie mozesz tez byc cierpliwy i robic to co robisz dotad, moze w koncu sama sie namysli, jednak u mnie to nie dzialalo- zawsze bylo "jeszcze nie teraz"