Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Max Zander

Max Zander-Mam pytanie do Ciebie,wazne!

Polecane posty

Gość Do Max Zander

Max Zander-Kupilam srebro koloidalne,przechodze zaawansowana angine ropna, czy myślisz, ze uda mi się wyleczyć angine srebrem koloidalnym?Kupilam plynne, dziennie można spozywac do 6lyzeczek (30ml). Czy toodpowiednia dawka?Czekam na odpowiedz.

Gość Do Max Zander
Max Zander plucze tez gardlo woda utleniona, pic chybanie wolno?

Gość Do Max Zander
Mam nadzieje, ze na urlopie nie jesteś i szybko odpowiesz🖐️

Gość Do Max Zander
Od wczoraj przyjmowałam srebro koloidalne i plukalam gardlo woda utleniona, angine mam ropna i to bardzo, a w sumie to do wczoraj, dziś został tylko maly czop ropny i ten okropny bol w końcu po ponad tygodniu minal:)Jaka ulga.Antybiotyk nie pomagal,lekarz zmienil na inny tez nie dzialal.Przypomnialam sobie, ze Max Zander pisal o srebrze koloidalnym i kupiłam wczoraj.Do wieczora przyjelam 6lyzeczek i na noc jedna lyzeczke, dziś czuje się o niebo lepiej:)Zdychalam w pracy, z goraczka, okropnym bolem gardla, miesni, czułam się jak "zywy trup".Dobrze, ze czasami czytam to forum i ze przypomniałam sobie o tym srebrze o którym pisal Max. Max-Dzieki Tobie znowu zyje!Ze tez ludzie tak Cie krytykują, a nawet nie wyprobuja Twoich rad.Ostatni raz zazylam antybiotyk, mówisz lekarzowi ze to wcale nie pomaga, a on i tak swoje, ze to czasu trzeba, tylko, ze zamiast się polepszyć po tym antybiotyku tu czułam się coraz gorzej. Max Zander, jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!:)Tak bardzo się meczylam z tym bolem i stanem osłabienia a dziś czuje się o wiele lepiej!DZIEKI!:)🖐️ Ps.Polecam srebro koloidalne nie tylko na angine, na chore zatoki tez działa, bo wlasnie tez to mi dokucza, a dziś glowa nie boli.:)