Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoSiAcZeK23!

co mam myslec.

Polecane posty

Gość GoSiAcZeK23!

Z moim narzeczonym jesteśmy juz razem 6 lat. Z czego 5,5 mieszkańcy razem. Do tej pory było ok,do momentu gdy poznalismy nowych znajomych. Poznalismy ich ok 2 tyg temu, jest to małżeństwo stosunkowo młode, jej maz pracuje z moim bratem i tak ich poznalismy. W piątek na imprezie jej maz powiedział do niej cos co ja urazilo i wyszła,mój narzeczony poszedł za nią,ona wyplakala mu się w ramie pogadali chwile,ja wyszła żeby ich poszukać akurat wracali widziałam jak ja klepnal w tyłek.(oni mnie nie widzieli). Teraz byliśmy u nich w odwiedziny i gdy odjezdzalismy spokrzalam to wyglądało jakby ja glaskal po głowie,a on się tłumaczy,ze miała cos na włosach. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Czy moge się czegoś obawiać z ich strony? :/ z mężem ostatnio jej się nie najlepiej układa.

Gość Mis Yogi
postaw se tarota to sie dowiesz :P, :P, :P

Gość GoSiAcZeK23!!!
Tobie moge postawić jak chcesz! Idź program w pasjansa. :-)

Gość gość
Obserwuj, ale nie nie nakręcaj się .. Bo jak się nakręcisz będziesz widziała same podejrzane sytuacje .. a może to nic groźnego .. :)

Gość GoSiAcZeK23!!!
Narazie jestem cicho,nic nie mowie. Dlatego napisał am tutaj.

Gość gość
utnij tą znajomość i już. nie stwarzaj okazji do spotkań. lepiej na zimne dmuchać.