Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamFantazje

Moja fantazją z żoną

Polecane posty

Środek nocy, moje wygodne łóżko, obok śpi żona, w swojej ładnej koszuli nocnej. Ja wybudzony, nagi i napalony spoglądam na moją pięknie śpiącą żonę i zaczynam ją dotykać. Rozchylam jej koszule, całuje delikatnie i powoli zaczynając od piersi, schodząc w dół do mojego ulubionego cukierka. Gdy całuje, liżę, ssie jej c*pke, ona powoli wybudza się. Jej ciało zaczyna się ruszać, przeciągać, słychać piękne dźwięki wychodzące z niej. Robię jej dobrze moim wytrenowanym językiem, całuje również jej uda. Gdy jej c*pka jest gotowa, jej nogi rozstawione, wchodzę w nią moim sporym penisem i powoli robie jej dobrze. Ocieramy się ciałami, całuje ją po szyi i powtarzam, że jest najlepsza. Kocham ją nim aż razem osiągniemy szczyt rozkoszy. Żona po wszystkim mówi mi, że dawno nie zrobiłem jej tak dobrze i idziemy dalej spać przytuleni.

Jeśli wolno wiedzieć, dlaczego wzniecasz się na forum, zamiast brać się do roboty? Chyba, że clue tej fantazji jest, że chciałbyś mieć żonę a nie możesz.

Gość polikujm
o jejku jak ja chcę coś takiego :D Może być nawet z chłopakiem niekoniecznie mężem, chociaż gdybym miała stałego faceta który by tak mnie traktował nocami jak to opisuje to bym nie wahała się powiedzieć TAK i po stokroć :D

ale bardzo fajne zagranie , "z zoną " . nie ma zasnałem obok zony i mi sie przysniło :p