Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość normalny20latek

zakochałem się w starszej dziewczynie/kobiecie

Polecane posty

Gość normalny20latek

Witam, Zacznę od tego że mam 20 lat, skończyłem technikum, dostałem się do pracy w okolicznej firmie. Na moim oddziale, na przeciwległym stanowisku pracuje piękna kobieta, normalnie zauroczyłem się nią od pierwszego dnia (pracuje już miesiąc) a tylko czekam kolejnego dnia gdy ją znowu zobaczę. Jestem normalnym chłopakiem, z dużym poczuciem humoru. Miałem kilka dziewczyn (rówieśniczki) lecz w końcu dotarło do mnie że interesują mnie nieco starsze kobiety, ta o której mowa ma około 26-28 lat, nie wiem dokładnie bo jak na razie mało kogo tam znam i nie mam jak się dowiedzieć, z reguły nie mam problemów żeby zagadać do dziewczyn, ale jak widzę ją to nie mogę słowa wydusić. Jak dotąd ocena wzrokowa, brak obrączki czyli jest dobrze. Często spoglądamy na siebie, gdy ja podnoszę wzrok ona momentalnie go ze mnie spuszcza, jakby nie chciała żebym widział że ona na mnie patrzy, z kolei gdy "złapie" mnie na tym że się patrze to także ona pierwsza spuszcza wzrok. W ciągu 8 godzinnej zmiany potrafimy wymienić kilkadziesiąt takich spojrzeń, to coś znaczy? Proszę Was forumowiczki o pomoc, co sądzicie i jak Wy byście oceniały szanse 20latka który chce stworzyć związek z 6-8 lat starszą dziewczyną, bo nie zależy mi na sexie. Chce poczekać na nią po pracy i zaproponować podwiezienie pod dom, czy to może się udać? Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować