Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalala1234

mój chłopak jest dla mnie chamski

Polecane posty

Gość lalalala1234

Hej Mam problem otóż mam chłopaka, z którym jestem już ponad rok , ale on już od jakiś 2 miesięcy zachowuje się dość niemile wobec mnie. Ja mam 15 lat , on natomiast 18 (dodam tylko , że jest to związek na odległość, więc nie widujemy się zbyt często). Można powiedzieć , że nasz związek opiera się głównie na gg lub skype. Nie powiem , że jest normalny , gdyż był taki czas kiedy się ciął.Zdaje mi się , że robił mi w ten sposób wyrzuty sumienia . Ostatnio nie rozmawialiśmy ze sobą ponad tydzień , on w tym czasie wyjechał do kumpla, a ja byłam w domu. Zdechło mi w tym czasie zwierzątko (bardzo przeżywałam ), jak mu o tym powiedziałam nazwał mnie dziecinną i powiedział żebym nie szukała powodów do płakania. Już od pewnego czasu wypomina mi ,że mam 15 lat że jestem dzieciakiem , skoro tak uważa to po co ze mną jest ? czemu nie zerwie? Ponadto każe mi przepraszać za byle głupoty , sądzi ,że jest idealny i , że problemy w naszym związku to wyłącznie moja wina.Rozmawiając z nim jakiś 3 dni temu przez telefon dowiedziałam się ,że on już za mną od miesiąca nie tęskni . Zapytałam czy wciąż mnie kocha i czy mu na mnie zależy? A on na to ,że nie wie .Zerwałam z nim , ale dzień później zadzwoniłam z płaczem mówiąc że strasznie mi go brakuje , a on mówi , że go to nie obchodzi zerwałam to zerwałam . Prosiłam go żeby do mnie wrócił( bo na prawdę bardzo go kocham i po prostu nie umiem się pogodzić z myślą ,że mogłoby nas nie być ). On powiedział ,że mam przeprosić to przeprosiłam .Oznajmił , że zgadza się , by być ze mną . Strasznie się od tej pory czuje tak jakby było mu mnie żal i zlitował się nade mną .Ponadto powiedział , że jak napisze coś , co nie będzie po jego myśli to nie będzie ze mną pisać i będe musiała się starać , by mi wybaczył.(dodam ,że do gimnazjum był uważany za chamskiego wobec dziewczyn ) Nie wiem co mam zrobić i kogo się poradzić , dlatego postanowiłam ,że umieszczę to na tej stronce i wy mi pomożecie . Po prostu nie umiem go sobie wybić z głowy , bo pamiętam , kiedy był wobec mnie uprzejmy , miły, troskliwy i szanował mnie .

Gość agieszka z wawy
przykro o tym pisac, ale on Cie po prostu nie kocha spotkaj sie z koleżankami, zajmij sie czyms, zeby o nim nie myślec

Gość gość
kazDy to przeżywał w Twoim wieku, słuchaj, musisz pamiętać ze trzeba się szanować + pomysl troche, rozumiem ze go kochasz, ale jak wyobrażasz sobie wasz dalszy związek skoro on się tak zachowuje? skoro rani Cię umyślnie teraz, to zrobi to i później.

Gość lalalala1234
zapomniałam dodać ,że razem jedziemy na kolonie , jak teraz z nim zerwie będzie mi okropnie źle ,jeżeli zacznie się tam przystawiać do jakiś innych dziewczyn.

Gość gość
To właśnie tam mu pokaz co stracił! A jak będzie prosił zebys do niego wróciła to kopnij go w d*pe chama.

przykro mi , terapeuta dzicięcy i rodzinny sie klania -- co to ma być poradnia ,dlA NIEZRÓWNOWAZONYCH NASTOLATKÓW.

Gość gość
@Jankesa a weź spierddalaj tam, chyba każdy mial takie problemy, a dziewczyna jak widać sobie nie radzi a do rodziców skoro nie poszła to znaczy ze nie może albo nie chce. Jak nie chcecie doradzać, to po co się udzielać?:)

Gość gość
Serio będąc malolatem, zawód miłosny nie oznaczał koniec świata jak się było młodym? Wiadomo ze są przypadki ze ludzie dopiero maja partnerów ok. 20 roku zycia ale większość właśnie w wieku 15 lat przezywa swoje pierwsze wielkie miłoście i to normalne.

Gość gość
dziewczyno takiego sobie wybrałaś chłopaka tylko teraz opadło zauroczenie! Nauczy się czegoś na tym przypadku i nie powtarzaj tego bo ja większość kobiet w tym kraju będziesz narzekać, że nie ma porządnych mężczyzn a tak naprawdę są tylko będziesz ich omijać.

powiem ci, że każdy ma to, na co się godzi. Ty pozwalasz mu na takie traktowanie siebie, to on to wykorzystuje. Jeszcze trochę i uwierzysz, że jesteś beznadziejna, bo on tak twierdzi. A ty w to wierzysz. Kobieto, pójdź po rozum do głowy i wyślij d*pka na drzewo. Po co masz się męczyć z kims takim? No, chyba że to lubisz..