Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujaca!

Pekla:(

Polecane posty

Gość Potrzebujaca!

Dzisiaj w nocy kochalam sie z chlopakiem i...pekla nam prezerwatywa.Okres powinnam miec w poniedzialek za tydzien tj. 1.07. Tuz po stosunku polecialam do lazienki sie wyplukac.Czy jest jednak mozliwosc ze zaszlam w ciaze?Prosze o szybka odp

Gość gość
mozg sobie wyplucz :O

Gość gość
zawsze jest mozliwosc. masz regularne cykle?to powinnas byc po plodnych. ale nie ma co ufac.

Gość gość
jest taka możliwość -płukanie nic nie da.

Gość gość
na płukanki dobry jest domestos. Ale ja bym się nie odważyła.

Gość Potrzebujaca c.d.
Mam regularne cykle 26-28 dni to najwieksza rozbieznosc. Teoretycznie nie bylo mozliwosci bo procz nieplodnych ja i partner nie prowadzimy zbyt zdrowego trybu zycia. Niemniej jednak stres jest. Co do plukania - jezeli po stosunku pozbylam sie spermy z pochwy(zimna woda dodajmy) to szansa sie zmniejsza(nie mowie ze w ogole nie ma opcji). Za domestos podziekuje. Slyszalam ze lepiej jest sobie taki walnac na noc zamiast odpowiadac bzdurami na stronach z forum. Wspolczuje braku zajecia.

A co ma zajście w ciąże do niezdrowego trybu życia? Ja teoretycznie też miałam dno niepłodne, a teraz pięknie mi brzuszek rośnie i 22 tydzień ciąży się wita.

Gość gość
jak bedziesz w ciazy to super! :) najwieksze szczescie dla kobiety :)

Gość gość
płukanie nic nie da, a dni płodne lub nie... ja bym temu nie ufała :) co do trybu życia: ja mam otyłość, mąż przeważnie je mięso, słodkości, warzywa u męża sprowadzają się do buraczków przy obiedzie, u mnie nie lepiej i zaszłam w 2-3 cyklu starań...

Gość gość
Plemniki po wytrysku trafiają w okolice szyjki macicy a potem zaraz do macicy więc twoje płukanie wodą nie da ci nic a nic.

Gość gość
idz kretynko do gina po tabsy :O duza szansa na ciaze, ja mam z podobnej sytuacji syna :D Dni nieplodne nawet mialam :D