Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olsniony

Kiedyś byłem bogaty

Polecane posty

Do czasu aż dzięki wspólnikowi straciłem firmę. Potem dom samochód i wszystko. Był to dla mnie szok. Nie będę się tu rozpisywał , ważne jest to że wszyscy przyjaciele gdy tylko straciłem pieniądze odwrócili się ode mnie. Długo trwało zanim zdobyłem mieszkanie w bloku , mieszkałem trochę w ośrodku dla bezdomnych ale udało się. Mam pracę w supemarkecie przy wykładaniu towaru zarobki nie wielkie 1650 netto. Ale jestem szczęśliwy poznałem prawdziwych ludzi , których niegdyś opluwałem i teraz z całą odpowiedzialnoscią mogę stwierdzić że ci wszyscy bogacze i te ich panie to zwykłe dno. Na tylu co miałem znajomych w tym środowisku zaledwie 3 osoby dorobiły sie uczciwie ciężką pracą , reszta to złodzieje lub spatkobiercy. Ja też byłem spatkobiercą. Są to ludzie pozbawieni wszelkich zasad , honoru nie jedniokrotnioe wcale nie wykształceni tylko kombinatorzy. Nie będę tu wiecej wypisywał ale lepiej się czuję w swoim nowym otoczeniu niż przez te wszystkie lata niby lepszego życia. Wystarczy dodać że na jakiś imprezach ci biedniejsi w tym ja popijemy pogadamy p[osmiejemy się i juz ale żebyscie zobaczyli co robie te panie prezes czy pani mecenas i te inne jak biegaja nago i walą sie z każdym kto je o to poprosi , a ich panowie goli biegaja za każdą lepszą co jest bliżej. Potem nawet nie są pewni czy to ich dzieci. Zachowują się gorzej od zwierząt. Konczę już. To mój pierwszy post tutaj napisałem go pod wpływek kilku tematów które przeczytałem. Tak że nie wierzcie w gadki tych bogatych że ciężka praca , miłość , kultura bo to kłamstwa.

Gość gość
I co, poczułeś się lepiej? Teraz gdy straciłeś majątek odzyskałeś świadomość a wtedy gdy żyłeś w tamtym środowisku nie postępowałeś czasami tak jak tamci, których teraz z takim obrzydzeniem opisujesz?

Gość gość
Ty też nie zdobyłeś tego majątku ciężką pracą bo sam piszesz o sobie - spaTkobierca. :D:D:D [ i do tego półanalfabeta]

Gość gość
Nie jedźcie tak po nim. Tu widać że autor tematu przejrzał na oczy. Każdemu należy dać szansę.Teraz mu lepiej i dobrze. A to co opisał o tych wyższych sferach to wszyscy wiedzą co to za "ludzie"

Gość gość
W sumie tak , lepiej późno niż wcale przejrzeć na oczy. Pewnie żył jak i ci których opisał ale przyszła chwila refleksji i dobrze.

Gość gość
Następny kur,wa polonista co się literówek czepia. jak mnie takie palanty denerwują napisał tak to napisał ale wiadomo o co chodzi. Ty nigdy nie napisałeś nic z błędem zapewne debilu.

w jezyku chodzi o to zeby byl zrozumialy a przekaz tego czlowieka jest taki dla mnie ....

Gość gość
Może czytał wczorajszą pyskówke dość długo tu sie kłócili . Czytałem i się śmiałem ale smutne jest że w Polakach tyle nienawiści i w tych bogatych i biedniejszych. jak by mogli to by do siebie strzelali.

Gość gość
Po nicku widać że go olśniło. Dobrze więcej takich.

Gość gość
Ze sposobu w jaki opisujesz swoją sytuację [ styl, ortografia, interpunkcja] wynika, że byłeś zbyt głupi aby utrzymać spadek, który odziedziczyłeś, nie mówiąc o tym żeby go pomnażać. Tak to jest jak durnie biorą się za biznes, a teraz gdy już zostali gołod*pcami plują na środowisku, w którym przez jakiś czas żyli i postępowali tak samo. Nagle Cię olśniło? ha ha ha No, niby lepiej późno niż wcale.

Gość gość
Mysle,ze kazda osoba powinna troche dostac po d****e moze by sie pozniej zastanowila ,ze zycie ma sie tylko jedno ,ze trzeba patrzyc na drugiego czlowieka.Dobrze ,ze obudzil sie facet ze swojego marazmu i popatrzyl na zycie z innej strony!

Gość gość
Sami nauczyciele j.polskiego tutaj. Tu chyba chodzi o to co napisał a nie jak napisał. Tak łatwo poprawiać innych a na siebie się popatrzcie ortografowie. Wasze wpisy nic nie wnoszą do tematu.

Gość gość
To najpierw powinieneś dostać w zęby a zaraz później iść ze mną na wódkę. Dobrze że się obudziłeś , powodzonka.

Gość gość
Bidulek,myślał że bogaci ludzie to wykształcone anioły święte,ze jak mają forsę to na pewno są inni niż wszyscy,i olśniło Hahahahahahahahhhhhhaaaaa Zaskoczony

Gość gość
Nie rozumiem tych krytycznych wypowiedzi. Wrócił na Jasną Stronę wrócił. A że dostał przy tym po d***e to dobrze . Swoje pewnie odpokutował w tym ośrodku dla bezdomnych. Bo z tego co wiem to tam łatwo nie jest. Ale widać że się spioł normalnie pracuje , więc o co chodzi. Czasem trzeba kopa albo czasu żeby przejrzeć na oczy.

Gość gość
Brawo , brawo. Powodzenia na nowej i na pewno lepszej drodze życia. A tymi bogatymi cwelami to tu się nikt nie przejmuje chyba że ktoś nowy jest ale później też już dają sobie spokój z pisaniem z tymi bezmózgami