Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apettit91

24 tydzien ciazy : )

Polecane posty

Gość apettit91

Czesc wszystim :) Moze dolacza jakies kobiety bedace ta jak ja w 24 tygidniu ciazy badz podobnie ? . : ) Wymieniajmy sie doswiadczeniemi wspierajmy sie w tych ostatnich miesiacach naszego odmiennnego stanu : )

Gość tasia600
ja zaczelam 23tc :)

Gość apettit91
u mnie doaldnie jest 23 tydzien i 5 dzien : ) Jak samopoczucie ?

Gość tasia600
No to u mnie dokladnie 22 i 1dzien ,czyli dopiero zaczynam 23 :) .Samopoczucie nawet ok czuje sie duzo lepiej niz na poczatku ciazy :) Dolegliwosci jako takich nie mam moze mecze sie szybciej Robie sie coraz wieksza i ciezsza hehe.Troche mi sie przytylo ,bo juz z 6kg a w sumie to nie jem duzo wiecej niz przed ciaza.Waga juz doszla do 60 kg ,zalamka mam 165cm.

Gość apettit91
oj tu sie z Toba zgodze :) Dolegliwosci minely ale slyszalam ostatnio ze zdarza sie ze te poczatkowe wracaja w ostatnich miesiacach ale nie wiem czy to prawda . Natomiast przy tych upalach strasznie puchnelam ,nogi a doladniej przy kostach i dlonie mialam jak balony i ledwo sie dalo chodzic . A do tego byly bole kregoslupa , bole glowy nawet migrenowe ale na cale szczescie chwilowo i to odeszlo sobie . Ja wlasnie przytylam niewiele , mam niecale 160 cm wzrostu i jak mialam ostatnia wizyte w maju u mojego lekarza to przytylam zaledwie kilogram ale cos czuje ze teraz bedzie wiecej : ) Okaze sie 8 lipca na nastepnej wizycie . Nie jem jais niewiadomo jakis ilosci , czasem nie jem nic caly dzien ale potem sie opycham , i chyba wlasnie przez to ta dziwnie tyje .