Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek7893

Chlopak ktorego poznalam wyciąga ode mnie na różne prezenty!

Polecane posty

Gość kwiatuszek7893

Poznalismy sie jakis czas temu,jest zauroczenie z obu stron. Mowi sie,ze to kobiety sa materialistkami. A ja chyba trafila na faceta.Pracujemy oboje.Ja zarabiam wiecej,ale to mi w ogole nie przeszkadza w niczym. Raz po raz prosi mnie o kupno mu jakiejs rzeczy:koszulki,ciuch inny...teraz sugeruje mi,ze popsul mu sie telefon;/ Serio?? mysli,ze jestem tak glupia?! A myslalam,ze jest nad wyraz fajny i zaradny zyciowo, jest rowniez bardzo przystojny. Co byscie zrobily,gdyby facet wam tak sugerowal?

Gość gość
ty ku.rwo zawszona zajmij sie robotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
hahaha posłałabym go do diabła!!! dziecko to ja sobie urodzę a nie przysposobię dorosłego faceta! ogólnie dla mnie to nie facet tylko niedojrzałe dziecko i na pewno nie pociągałby mnie sexualnie z takim podejściem ! hahahaha-a o tobie ,że z nim jesteś to też nie najlepiej świadczy -"kompleks mamuśki"?

Gość tynulek21
a pewna jestes , ze zauroczenie dotyka obu stron ? Nie rozumiem, jak facet może być taki bezpośredni. Ewidentnie wykorzystuje to, ze masz pieniądze. Dziwie się, ze tak w prost potrafi spytać czy mu coś kupisz :P to trochę nie na miejscu , bynajmniej dla mnie. Długo się znacie ?

Gość gość
sugerowal czy mowil wprost? i gdzie to zauroczenie z jego strony? bo mi wyglada na zauroczenie jego do twoich pieniedzy

Gość gość
zauroczony jest twoja kasa a nie toba, pewnie zes brzydka bo myslisz ze przystojniak by sie zakochal w tobie, o naiwnosci

Gość kwiatuszek7893
znamy sie krotko, to jeszcze nie związek,ale wszystko ku temu zmierzalo...do wczoraj..bo wlasnie wczoraj dostalam ceglą w łeb. Tak wlasnie tez mnie zszokowalo,ze tak bezposrednio do mnie mowi,z telefonem nie mial odwagi,ale zasugerowal,ze mu sie zepsulo cos tam i ze nie planowal tego wydatku,bo ma inne plany finansowe itp... tylko po co pisze mi to i zostawia jedyną wiadomosc na gg o telefonie? uwazacie ze to juz bezczel?

Gość kwiatuszek7893
znamy sie krotko, to jeszcze nie związek,ale wszystko ku temu zmierzalo...do wczoraj..bo wlasnie wczoraj dostalam ceglą w łeb. Tak wlasnie tez mnie zszokowalo,ze tak bezposrednio do mnie mowi,z telefonem nie mial odwagi,ale zasugerowal,ze mu sie zepsulo cos tam i ze nie planowal tego wydatku,bo ma inne plany finansowe itp... tylko po co pisze mi to i zostawia jedyną wiadomosc na gg o telefonie? uwazacie ze to juz bezczel?

Gość kwiatuszek7893
nie jestem brzydka, w tym sęk. On nie interesuje sie przecietnymi,bo jest przystojny i wybredny... Ale nie w tym rzecz

Gość gość
a ty co mu odpisalas. chyba przyzwyczail sie do sponsorowania :)

Gość kwiatuszek7893
Jeszcze nic ode mnie nie dostal.. troche gram w tym momencie i obserwuje go. Dzis npisalam mu,ze nie uda mu sie mnie wykorzystac..oburzyl sie i pwedzial,ze robie z niego jakiegos biedaka i ze nie bedzie ze mna tak rozmawial-koniec rozmowy heheh. Oburzony wielce:) nie ze mna te numery

Gość gość
moglas mu napisac ze ci przykro i zobaczyc co zrobi

Gość kwiatuszek7893
na slowo przykro nie reaguje,sprawdzilam w innej styuacji

Gość gość
a tak swoja droga, to chyba jakis oszust matrymonialny. wyciagnie ile sie da i poleci do innej.

Gość kwiatuszek7893
nie nie,to zaden oszust.Normalny chlopak(powiedzmy),mamy wspolnych znajomych.

Gdyby facetowi zalezalo na tobie,to nie robilby stary chlop takich podchodow pod prezenty.Zenada. Oni gdy im tylko zalezy zrobia wszystko dla kobiety. A jemu zalezy na twojej kasie! Uciekaj, bo bedzisz sponsosrka. Wstyd dla tego chlopa!

Niejeden z nich wiedzialby,ze to ujma i dyshonor na jego wizerunku. Oni stana na glowie Jak im na kobiecie zalezy. Wspomnissz po czasie moje slowa.

Gość gość
stara a taka glupia to kolo korzysta

Gość gość
narazie jeszcze z niczego nie skorzystal