Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlejandroAlejandroo

Jak jej to powiedziec?

Polecane posty

Gość AlejandroAlejandroo

Mam taki problem: poznalem kogos na sympatii i chcialbym sie z ta osoba spotkac. Wiem ze bardzo mnie lubi ale jak raz wspomnialem o spotkaniu to troche unika tego tematu. Nie chce zeby czula sie niekomfortowo. Byc moze ona mysli, ze mam jakies specjalnie "oczekiwanie" co do jej osoby jednak w 100% nie jestem pewien. Chcialbym jej jakos jednoznacznie dac znac, ze spotkanie byloby bardzo kolezenskie bez jakis obietnic czy sztywnosci tylko nie moge tego tak prosto z mostu napisac bo nie mam zielonego pojecia jak ona mnie traktuje(nigdy nie poruszalismy tego tematu). Co robic? Dodam ze mam 21 lat, jestem z Wroclawia, ona jest w moimm wieku i mieszka pod Wroclawiem

Gość AlejandroAlejandroo
nikt?

Gość gość
Najlepiej szczerze , nikt tekstu Ci nie poda...

Gość AlejandroAlejandroo
Szczerze nie moge bo jak juz zmowilem nie wiem jak dokladnie ona mnie traktuje. Musze powiedziec jej jakos tak zeby wiedziala o tym, ze spotkanie przebiegaloby w luznej atmosferze i nie byloby to cos bardzo zobowiazujacego

nie rozumiem dlaczego sam tak komplikujesz sprawe. a po co jej masz niby tlumaczyc co i jak. zapros ja na kawe i zobaczycie oboje co dalej. czy to od razu trzeba skladac jakies deklaracje? mieszkacie blisko siebie ( nie trzeba jechac przez pol Polski) wiec wypicie wspolnej kawy jest ok.