Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mluskala

Seks: 5 miesiecy w zwiazku, 17 lat

Polecane posty

Gość Mluskala

Jestem z chlopakiem to 5 m-cy, oboje mamy po 17 lat, jestesmy swoimi pierwszymi partnerami. Myśleliśmy o seksie, jednak dopiero po ukończeniu osiemnadtki, zeby miec juz odpowiedzialnosc za swoje czyny, jednak przyznam - ciagnie nas oboje. Jest dla mnie wazny, uklada sie nam swietnie, wiem ze moj pierwszy raz bedzie z nim, tylko jest to kwestia czasu. ;) Czy uważacie, ze seks w mojej sytuacji jest nienajlepszym rozwiązaniem? Gdybysmy nie dochowali ostrożności, to wiem, ze chlopak by mnie nie zostawi, jednak boję się, mamy przed soba jeszcze pare lat nauki. Warto dziewczyny zaczekac ten rok? ;)

Gość gość
17 lat i 5 miesięcy jesteście w czym? :D:D:D

Gość Mluskala
Chyba za malo uważalam na polskim. :> mamy po 17 lat, a w związku od 5 miesiecy

Gość gość
"jednak dopiero po ukończeniu osiemnadtki, zeby miec juz odpowiedzialnosc za swoje czyny" że co? A myślisz, że uprawiając seks wcześniej nie ma żadnej odpowiedzialności? Moim zdaniem, kto jest na tyle dorosły aby uprawiać seks, jest na tyle dorosły aby brać na siebie wszelką odpowiedzialność z tego płynącą, głównie "niechciane" jak mniemam dzieci... Jesteście tacy dorośli?

Gość 19 latek gosc facet
jesteś niedojrzałą, nie wiesz jaka jest tesciowa. jesteś gówniara myślisz że skończyłaś gimaze to mozesz wszystko. nie nie nie, i tak sie z nim rozejdziesz, po co jesteś w ziwazku? lol taka bolesna prawda, on jest z toba bo chce seksu nie oszukuj się. kobiety dojrzewaja do 23 roku zycia, wcześniej zachowuja się jak 37824 chcesz być dziurka na pnisa prosz e bardzo:d tesciowa hahah:d

Jezelli uwazasz, że po ukończeniu 18 nagle doznasz ooswiecenia i zmadrzejesz, to nic z tego :D będziesz wiedziała niewiele więcej niż w tym momencie. Ale możesz poczekać - a ten czas poświęc na doedukowanie się w kwestii antykoncepcji żebyś za pol roku nie zaczęła zakladddac tmatów typu " mój chłopak dotykal kutasa a potem mojej c*pki! Czy jestem w ciazyyyyy?! "

Gość Mluskala
Hej, hej dziewczyny, nie tak prędko. Trochę ujednolicacie spoleczenstwo, bo nie kazda dziewczyna, która ma ochote na seks jest dziwka i pojemniczkiem na sperme. Wiem, ze nie jestem do konca dojrzala, ale nie uwazam się za osobe bez oleju w glowie. Nie róbcie z siebie takich świętych, ze kazda zaczynala po slubie. :-)