Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * Lila *

Dlaczego seks z pracodawcą tak mnie podnieca ?

Polecane posty

Gość * Lila *

Witajcie! Mam 25 i od roku jestem narzeczoną 7 lat starszego mężczyzny, który pracuje w straży pożarnej .To dobry i odpowiedzialny człowiek wykonujący ciężką pracę .Kocham Go ale miesiąc temu zaczęłam romans z mężczyzną , który ma żonę i dziecko . Od samego początku zaiskrzyło między nami .Pracuje u niego prawie 2 miesiące .Zależy mi na tej pracy ale to co nas łączy jest chore ! Niczego mi nie brakuje w seksie z narzeczonym a jednak czekam na okazję by uprawiać z nim seks -choćby w samochodzie .Nie wiem co robić bo z dnia na dzień pogłębiam się coraz bardziej w ten romans. Boję się, że narzeczony się dowie i odejdzie a jednak nie potrafię przestać ! Dlaczego tak mnie pociąga żonaty mężczyzna ? Jak jest u Was dziewczyny ? Zwracacie uwagę na mężczyzn mając u boku przystojnego i dobrego faceta ? Porozmawiajmy.

Gość * Lila *
ale chyba nie możesz się wypowiadać za innych ;) Tu nie chodzi o to, że jest moim pracodawca..

Gość * Lila *
ale chyba nie możesz się wypowiadać za innych ;) Tu nie chodzi o to, że jest moim pracodawca..

Gość gość
cos nie tak gra u ciebie w zwiazku i dlatego szukasz pocieszenia u kochanka A tak apropos to nie szkoda ci jego dziecka ? :-O

Gość * Lila *
Do momentu mojego zatrudienia wszystko było ok w naszym zwiazku . A co masz na mysli z dzieckiem ? Przecież to on powinien mieć jakieś wyrzuty sumienia co do dziecka a nie ja !

Gość gość
Nie martw się o dziecko on go nie zostawi . Dymaj się dalej awans dostaniesz widocznie Ci to odpowiada.

Gość gość
Nie rozumiem to czym sie kierujesz bzykając sie z szefem ? masz dobrego faceta i szukasz jeszcze czegoś .Albo masz zaburzenia emocjonalne albo jestes bezdennie głupia