Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stały w Uczuciach :)

Prawie ją doprowadziłem po raz pierwszy :)

Polecane posty

Słuchajcie poznałem kobietę :) która jest starsza ode mnie o wiele i ją naprawdę kocham :) Z tego co mi wiadomo to od 15 lat sypiała tylko z jednym mężczyzna, swoim mężem... No i pojawiłem się ja:) hehe:D z bagażem doświadczeń :) Powiedziała mi, że nigdy nie doznała orgazmu podczas stosunku :) gdzie ja na to to się zmieni ;) no i słuchajcie... Spotkanko i w ogóle :) zbliżenie ja się wziąłem za lizanko c***i no i baaaaaaaaaaaaa......... Żadnych dźwięków nie wydawała :( gdzie moja ex jęczała aż cała okolica ja słyszała... no i słuchajcie jak ja się poczułem... jak bym cos źle robił... :( pytam się coś źle robię?? ona na to wszystko bardzo dobrze... oderwała mi głowe i mówi ja juz dwa razy doszłam... :D no to poczułem sie lepiej :) wzieła sie za mnie, lody itp... No bosko... Dobra biorę sie za nia wskakuje i ogien.... ale ze straszna duchota była lało sie ze mnie to mi chwilowo przeszło... A ona dawaj dawaj ja juz dochodzę :D no ale ja mówie przepraszam ale taki upał ze nie daje rady a klima w aucie nie pomagała.... No i mi powiedziała ze bosko było i jestem tym facetem któremu by sie to udało :D hehe następnym razem jej pokaże na co mnie stac :) wezme hotel z klima ;) powiedzcie dlaczego tak jest??? czemu dzwieków nie wydaje z siebie? :) myślałem, że to ona mnie będzie uczyć ale wydaje mi sie że ta kwestia należy do mnie :D k***a jak ja ją kocham :D i jeszcze pytanko dlaczego przez tyle lat nigdy nie doszła????????

Gość gość
milczy bo się skupić musi a nie na pokaz ci będzie jęczeć. dobrze,ale czy ty nie pomyliłeś seksu z miłością? też chcę młodszego!

Gość Alina3888
Jestem kobieta i powiem ci tak: twoja panna robi cie w banana. Jaki ty jestes glupi zeby lyknac taka bzdure. Przez 15 lat nie doszla i nagle z toba Hahaha smiech na sali. Przez 15 lat to oni juz pol kamasutry przerobili, jakby cos bylo nie tak to by mu powiedziala przeciez to nie jest 1 randka gdzie sie wstydzila i na 100 procent chociaz pare razy by doszla. Bo nawet z najgorszym partnerem mozna dojsc jesli sie kocha regularnie. Nie ma cudow jesli tyle lat nie dochodzila to albo jest oziebla i nigdy nie zazna orgazmu albo zwyczajnie cie oklamala i miala normalne orgazmy z partnerem. Sa kobiety, ktore nie sa zdolne do orgazmow. Wiec twoja panna z tym, ze z toba doszla to cie oklamala.. Albo doszla ale z bylym rowniez dochodzila. I uwierz mi na 100 procent to co mowie jest prawda.

nie zalerzy mi na sexie :) nie po to jezdze do niej ponad 100km zeby pobzykac.... Bzykanie moge miec kolo domu max do 10km... Tylko ja ujrzałem to moje serce zabiło jak nigdy a mam 25lat :D

oziębła to sie zgodze bo mi to powiedziała.... ale jej zycie nabrało kolorów odkąd mnie poznała... Tak twierdzi... wierze jej bo jest szczera... a dlamnie szczerosc bezcenna.. ma 33latka i po co by kłamała...

Gość gość
"oderwała mi głowe i mówi ja juz dwa razy doszłam..." taaa,doszła i nawet nie zauważyłeś.ciekawe. ja rozumiem że nie jęczy bo nie każda musi ale przecież byś zauważył że już odleciała. poza tym powiedziała ci pewnie że nigdy nie miała orgazmu żebyś w razie czego nie czuł się gorszy albo chciała ci zakręcić w głowie żeś taki "umny" a ona już takich małolatów przeleciała z setkę pewnie

mówi ze dochodziła... nie twierdzi ze w ogóle ale podczas sexu nigdy tzw. orgazm pochwowy:)

Gość gość
Misiu to ty się tak chwalisz że mnie do orgazmów doprowadzasz? wszystko mi się zgadza,100km dojeżdżasz,wiek itp. następnym razem będę ci jęczeć żebyś nie przegapił że już po

Gość Alina3888
Ale chce mi sie.... chce mi sie ssac takiego duzego, szerokiego i sztywnego... niech ktos kto ma takiego w******l mnie w migdalki:-)

moze i zajeczała ale nie słyszałem bo auto chodziło muza grała no i klima na maxa:D moja była to dawała jak najęta +100db :D

Gość gość
Misiu to ty się tak chwalisz że mnie do orgazmów doprowadzasz? wszystko mi się zgadza,100km dojeżdżasz,wiek itp. następnym razem będę ci jęczeć żebyś nie przegapił że już po

Wiem jedno KOCHAM JĄ I TO SIE NIE ZMIENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dam jej szczescie i świadomość że jest wyjątkowa!!!!!!

Gość zdobywam kartaginę
prawie robi wielką różnicę ja tez "prawie" zostałam ostatnio milionerką ;-)

Kobitki Kochane a można nauczyć taka Panią tych jęków??? Strasznie mnie to nakreca ;)

"zdobywam kartaginę" następnym razem sie bardziej postaram ;)

Gość zdobywam kartaginę
"Kobitki Kochane a można nauczyć taka Panią tych jęków??? Strasznie mnie to nakreca " eee,nie nauczysz.ona sama musi.może się krępuje na razie a później jak się rozhula to stoperów do uszu będziesz musiał używać ;-) ""zdobywam kartaginę" następnym razem sie bardziej postaram " cholera jasna,tez chcę młodszego

Gość pani Renata
sciemnia na maxa,a ty sie rajcujesz jak kogutek mlody:-P

Dziękuje za informacje :) :) mam nadzieje że sie jej odmieni :) U mnie nie ma granic w łóżku wiec ja już cos wymyśle... :D dlaczego chcesz młodszego??? Teraz w modzie takie związki, on młodszy ona starsza... Znam wiele przypadków :) Ja tam zawsze lubiłem dojrzałe bo one wiedzą czego chcą :D

"pani Renata" Dlaczego sciema???? Jaki cel by miała zeby kłamac???

Gość zdobywam kartaginę
"dlaczego chcesz młodszego??? Teraz w modzie takie związki, on młodszy ona starsza... Znam wiele przypadków Ja tam zawsze lubiłem dojrzałe bo one wiedzą czego chcą " bo mi się podoba taki jeden młodszy i właśnie ja wiem czego chcę a on to by wszystko chętnie spełniał :-p wiem bo już raz go puknęłam i chcę jeszcze

"zdobywam kartaginę" elegancko :D nie ma jak to FULL SERVICE :D dlatego ja spełniam te wszystkie normy ;) Straram sie zawsze jak tylko mogę, nigdy nie skupiam sie wyłacznie na sobie :) BO SEX TO SZTUKA A JA JESTEM ARTYSTA :D:D:D:D

Ale mimo wszystko i tak jestem w tej osobie zakochany do SZALEŃSTWA !!!!!!!!! :D:D:D:D:D

niby dlaczego??

i ja sie nie pusze tylko mówię jak jest i zadałem pytania na które chciałbym znać odpowiedz...

mentalnośc ludzi...

Znikam :) pozdrawiam gorąco "zdobywam kartaginę" :D łap tego młodego niech robi to co musi to co do niego należy ;) hehe:)

Gość pani Renata
Stały w Uczuciach :) "pani Renata" Dlaczego sciema???? Jaki cel by miała zeby kłamac??? zeby cie zbajwrowac, tak dla jaj kobiety robia ,sobie jaj za facetow

z tego co mówiła to nie bawi sie moimi uczuciami... Bo powiedziałem, że jestem bardzo wrażliwy...

witajcie :) Rozmawiałem z Nią co do tych jęków powiedziała mi, że sie bardzo stresowała i koncentrowała na sobie... No i taka cisza była z tego względu żebym o niej coś źle nie pomyślał ;) Nadmieniła, że jak ja tak bardzo to lubię, to następnym razem mi pokarze swoje prawdziwe oblicze :D