Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia7777

Mam mały biust :(

Polecane posty

Gość gosia7777

Mam 21 lat i b. mały biust, mogłabym równie nie nosic bustonosza. Niektore dziewczyny nawet przy malym biuscie maja tzw. 'kreseczke' miedzy piersiami, a ja nie dosc ze mam duza przerwe to jeszcze sa bardzo male. Czesto przewalam szafe zeby znalezc bluzke ktora optycznie go powiekszy, ale to jest męczące. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają sredni biust. Czy moze miec to zwiazek z tym ze mam dosc spora niedawage? przy wzroscie 164cm waze 50 ostatnio nawet 49. choc kiedys wazylam 10kg wiecej a moj biust i tak byl maly, ale to bylo pare lat temu. Schudlam, poniewaz odkad zaczelam studiowac i pracowac na 3 zmiany czasem brak mi czasu cos zjesc, do tego papierosy doszly bo moje zycie to jeden wielki stres. Teraz jest cieplo, a ja mam problem z kupnem odpowiedniego stroju kapielowego, w tamtym roku nie kupilam go wcale tylko zwykla bielizne, bo biustonosz pushup mi je optycznie zwieksza, ale jakikolwiek stroj kapielowy wyglada na mnie okropnie. usztywniany odstaje mi, a te bez usztywniaczy daja mi efekt jakbym sie owinela jakas husta. ogladajac sie dokola widze ze mniejszych to chyba wokol mnie nitk nie ma. Jak dziecko 5letnie okropnosc widząc gimnazjalistke, ktora ma wiekszy biust od Ciebie. ktoras z was tez tak ma?:(

Gość gość
a nogi fajne chociaz?

Gość Mokry dydek
Już jest podobny temat niżej wejdź i tam możesz się wypowiedzieć

Gość gość
Dajcie już spokój z tymi cyckami. Ciesz się, ze jesteś zdrowa, masz obie ręce i dwie nogi, widzisz, słyszysz. Czego chcesz więcej?

Gość gosia7777
Na nogi nie narzekam

Gość Mokry dydek
Ale jedną nogą jest zawsze krzywa więc nie są idealnie proste.

Gość gosia7777
Chcę czuc sie kobieco po prostu..

Gość gosia7777
Czyja noga jest krzywa?

Gość Majkel Majes
Lepiej pokaż TWARZ... bo jeżeli nie jest ładna, to zapewniam cię że biust do niczego ci się nie przyda.

Gość gość
To popatrz sobie na Eve Longorię, uznana za najseksowaniejszą kobietę świata? Jaki ma biust? Mały. Albo Keira Knightley, ta praktycznie wcale nie ma cycków, a jest mega seksi. Natalie Portman też ma małe, ale jest bardzo kobieca. Cycki to nie wszystko. Myślisz, że jak będziesz miała wielkie balony to staniesz się kobieca? Wątpię.

Gość gość
Masowac trzeba !

Gość Mokry dydek
Kobiety nie mają idealnie prostych nóg zobacz sobie. Duże CYCKI nie zrobią z ciebie seksi laski

Gość gosia7777
Na twarz tez nie mam co narzekac...ogólnie z twarzy daja mi wiecej niz mam, a tak 16. Kiedys znajomy mojej przyjaciolki wypalil do niej z tekstem co za dzieci tu przyprowadza. A mam przyjaciolke rok mlodsza, tyle ze wyglada bardziej kobieco niz ja. Akurat Eva Longoria i natalie Portman nie jest dobrym przykładem, ale Keira Kinghtley owszem, ale ja uwazam ze to jest aseksualne, okropnie to wyglada i ja nie moge patrzec na to. Balonow nie chcialabym ale rozmiar wieksze tak lub chociaz bardziej zblizone do siebie. Kobiete od mezczyzny wlasnie to rozni. Ja niewiem z ktorej strony mam krzywe niby, ale ja bym się czuła o wiele lepiej i nie mówie o duzych bo takie sa tez zle.

Gość gosia7777
Mokry dydek... jezeli jestes facetem to zapewniam Cie ze majac do wyboru biust wybralbys ten jedrniejszy wiekszy. Kazdy facet gada ze nie lubi pudernic solar i tapeciar wyuzdanych, ale jak co do czego to takie biora.