Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co robie? Gadam z facetem jako 3 rozne dziewczyny, z rożnych kont

Polecane posty

Gość gość

dobre co ?:D wszystkie inne :D a nie wie, ze gada z jedną

Super. Ja kiedys podszywalem sie pod kobiete na czacie dla lesbijek. Co ciekawe bylo tam mnostwo facetow, nie wiem czego tam szukali.

Gość Gra natowa
Jak jest inteligenty, to po Twoich błędach się domyśli, że gada z jedną, bo dziewczyny rzadko walą takie byki :D

Gość gość
No fakt robie bledy jako JA Ta druga to spokojna,ulozona dziewczyna, troche niesmiala a trzecia bardzo smiala, porywcza, typ imprezowiczki :) Maciek B. - tez czesto siedziałam na czaterii pokoj les i polowa to faceci ;) myslą, ze ''nawrocą'' dziewczyny :D

Gość gość
Facet w życiu się nie domyśli, oni są zbyt ograniczeni, tak więc możesz się z niego pozbijać jeszcze.

Gość gość
musze tylko uwazac by nie pomyslic stylu pisania ;) w sumie i tak nie chce sie z nim spotkac, mieszka 300 km ode mnie :) fajna rozrwyka ;)

Gość gość
ahaha tez tak robilam

Co najmniej polowa🖐️ Faceta na czacie dla lesbijek mozna zazwyczaj poznac po kretynskich nicku, a pozniej w rozmowie po gadce. Nie wiem czy oni sie jakos umowili, ale prawie kazdy gadal to samo. Z kobietami rozmowa byla bardziej sensowna i rzeczowa, sluzaca rzeczywistemu zapoznaniu sie. Od 99% facetow tam rozmowa zaczynala sie od tekstow w stylu: "opisz sie", albo "co masz na sobie". Oczywiscie caly czas twierdzili, ze sa kobietami. Wiekszosc facetow takze w kilku pierwszych zdaniach podkreslalo, ze sa "mezatkami", co mialo ich w ich przekonaniu uwierygodnic jako kobiety;) I zazwyczaj tracili zainteresowanie jak sie dowiadywali, ze nie jestem bi, tylko les;) Aha i takze pytano mnie czy jestem mezatka;)

Gość gość
Dobrze, że ty nie jesteś ograniczona podpuszczaczko.:D

Gość gość
Maciek B - ja też kiedyś wchodziłam na les czat bo fajnie można było pogadać, ale to kilka lat temu gdy internet nie dotarł pod strzechy ;) A teraz jest tak jak mówisz, od razu poznaje, że rozmawiam z facetem, jedno zdanie albo prosto z mostu: - cz, skad jestes? - hej, opisz sie - czesc kogo szukasz, co lubisz? - wymienimy sie fotkami ? Ogólnie 90% rozmowy to seks ;)

Gość gość
a jakby tak ktos toba sie bawil, jak bys sie czula ? Po gg czy mailu latwo mozna namierzyc i nie wiesz na kogo trafisz. Wystarczy, ze jeden nie odpusci.

Gość gość
nie lubie takich lasek jak autorka, zakladaja konta na portalach randkowych dla jaj, nikogo nie chca poznac tylko popisac, zenada

ze zapytam, czy ma to jakis glebszy sens? dlaczego to robisz? w celu zabawy czy cos wiecej?

Gość gość
Na o2 byla kiedys taka sytuacja, ze laska bawila sie facetem. On to odkryl, z czyjas pomoca namierzyl i doprowadzil do kalectwa trwalego u niej. Nastepnie wykorwil za granice gdzies. (Znajomy z policji opowiadal. Autentyczna sytuacja na pomorzu. ) Kolejna:-gosc udawal laske w necie, jakis koles sie zauroczyl, a pozniej odkryl, ze to facet udajacy kobiete. Znalazl go i zadzgal nozem. Myslcie troche, a anonimowosc to sciema. Jedynie w ukrytej wiki jest98-99% anonimowosci i nawet policja jest bezradna.

Gość gość
a jak ma ten pan ktorego oszukujesz na imie?

Jestem uzbrojony, wiec psycholi sie nie boje. Poza tym jak ktos udaje laske na czacie dla lesbijek, to sam jest nie fair i pozniej pretensji miec nie moze. Jedynie do siebie.

Gość gość
Mloda naiwna dziewczyna nie swiadoma zagrozen. Jednemu naublizasz w sieci i on cie oleje. Drugi zas znajdzie i nie wiadomo czy krzywdy nie wyrzadzi. Tymbardziej, ze ma gg. Osobiscie znam dwoch ktorzy potrafia namierzyc dowolna osobe w kilka minut wlasnie poprzez priwa-poczte elektroniczna. To tylko kwestia kasy.

Gość gość
Nie obchodzi mnie to czy jestes uzbrojony i nie bojacy sie. Podalem tylko przyklady.

Gość gość
Dokladnie,jeden oleje a drugi sie wkreci i zemsci w taki sposob ze pozalujesz tego. Wiem cos o tym:(

Gość gość
taa ''namierzy'' ją i zabije za duzo filmow dzieci oglądacie, sami tu ''hakierzy'' buahhaha

Gość a po co namierzać
Zdecydowana większość tych panien mądrych inaczej ma konta na fakeboku, fotka itp. gówno. I nie trzeba być psycholem aby sie zemścić.

Gość ??????????????????
gość"taa namierzy ja i zabije...buhahaha"... -Podaj e-maila, lub gg, a wpisze tutaj twoje inicjaly itp. Bedzie to tylko kwestia czasu.

Gość gość
dobrze robisz, faceci robią gorsze rzeczy ;) frajerzy i cioty:)

Gość dobre dobre dobre dobre
a tak w ogole to po co to robisz ?