Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona754545

Podoba mi się 14 latek. Czy coś jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość ona754545

Mam 20 lat. Podoba mi się 14 letni znajomy mojego przyjaciela. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Dawniej interesowali mnie starsi chłopacy/mężczyźni, a teraz nagle pociągają mnie takie młodziki. Nie wiem co bardziej mi się podoba to, że jest taki słodki czy to, że jeszcze jest prawiczkiem i ta świadomość, że to ja mogę być tą jego pierwszą o której będzie pamiętał już zawsze, bo w końcu pierwszy raz pamięta się do końca życia. Coś ze mną się chyba dzieje niedobrego...

Gość gość
mam wrazenie, ze to prowokacja

Gość gość
To normalne u kobiet... :-) i odwrotnie .

Jesli podoba Ci sie nie jako dziecko, tylko jako obiekt seksualny, to prawdopodobnie masz sklonnosci pedofilskie.

Gość gość
Jakby miala 40 lat to by to byla pedofilia, ale nie 6 lat roznicy kretyni!!! zenada

Gość gość
Chyba zabronione prawnie?

Gość gość
nie, to nie jest pedofilia.

Jak 20 letnia kobiete kreca nie faceci w jej wieku lub starsi, tylko 14 letni chlopcy, to ma prawdopodobnie sklonnosci pedofilskie.

Gość gość
20 lat to jeszcze nastolatka kretynie

Taa nastolatka🖐️ Po drugie tu nie chodzi tylko o nia. Dla 30stolatka to moze nastolatka, ale nie dla 14latka. Pamietam jak mialem 13-14 lat i byly u nas laski wlasnie 20-23 jako praktykantki w szkole i dla nas to byly dorosle osoby. Dzis na zdjeciach wygladaja mlodo, ale wtedy byly dla nas panie nauczycielki i do glowy nikomu by nie przyszlo, zeby moglobyc cos wiecej. Sorry, ale troche chore jest to co piszesz. Rzeczy trzeba nazywac po imieniu: 20 latka i 14latek - to normalne nie jest.

Gość gość
to nie normalne, że kobieta chce młodszego od siebie faceta! To zboczenie. Mężczyzna musi być starszy od kobiety

Nie chodzi o to, ze nie moze miec mlodszego, ale 14 latek to nie mezczyzna, tylko dziecko. Co innego 6 lat roznicy w przypadku obojga doroslych osob, czyli np ona 25 - on 20, albo ona 31 - on 25.

Ej ty Maciek B. wiara w bogów też nie jest normalna i zdrowa. Może podajcie sobie z autorką rękę i przestań p*******ć.

Wiara w Boga jest jak najbardziej normalna i zdrowa. Pedofilia nie jest normalna i zdrowa.

Gość gość
autorka powinna się leczyć

Gość Uda%
Teraz 14 latkowie są tak wyrośnięci, że wyglądają na 18, wyglądają już jak mężczyźni niektórzy. Poza tym często seks uprawiają już 14 - 15 latki

Nie chodzi o wyglad, tylko o psychike. I jeszcze co innego rowiesnicy, a co innego osoba dorosla z zaburzeniami i dziecko.

Gość bez ciebie jest mnie .pół
dziękuje. w końcu jacyś ludzie który widzą coś dziwnego w kręceniu z 14letnią osobą. a już myślałam że jestem ostatnia normalna

Gość Uda%
Czemu z zaburzeniami? Ja np. w wieku 15 lat chodziłam z 21 - letnim facetem i żyję dalej, na pewno on nie miał żadnych zaburzeń. Niektórzy gimnazjaliści naprawdę poważnie wyglądają, siłownia, jakieś koksy, "dorosłe" ciuchy, nieźle zbudowani

Gość gość
to, że wy w wieku 14-15 lat puszczacie się i dla was to normalne to nie znaczy, że tak robią chłopacy.

Gość Uda%
Hahahah to mało wiesz, jak sądzisz, że gimazjaliści są tacy cnotliwi :D Znam 15 - latka, który fajnie rapuje, ostro rwie laski, potrafi sporo wypić, ma niezłą gadkę, a w sklepach bez problemu sprzedają u alkohol, czyli wygląda na minimum 18

Gość gość
Uda% Czemu z zaburzeniami? Ja np. w wieku 15 lat chodziłam z 21 - letnim facetem i żyję dalej, na pewno on nie miał żadnych zaburzeń. ggggg wy lecicie na starszych i to jest normalne ale nie to, że dziewczyna 20 lat chce 14 latka czy po prostu młodszego!

Gość gość
To chyba kryzys wieku średniego przyspieszony o 20+ lat...

Gość gość
spróbuj zdeprawować tego prawiczka a będziesz miała ze mną do czynienia

Gość Uda%
Sądzę, że przeadzacie. Ja np. jak miała 14 - 15 lat, to moje serduszko biło mocniej na widok starszych o kilka lat chłopaków. Wiem, że może niewiele osób tak ma, ale ja tak miałam, więc rozumiem autorkę. Skoro ja jako 15 latka podobałam się 21 latkowi, to w takim raziem 14 latek też może się spodobać 20 latce.