Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eh życie .

Poznałem fajną dziewczynę w wyniku czego zadręczam się psychicznie swoimi myślam

Polecane posty

Gość Eh życie .

Proszę kogoś o poradę kogoś kto zna się na ludziach i potrafi dobrze doradzić.. Jest ode mnie młodsza 4 lata . Rozgadana towarzyska , pozytywnie nastawiona do życia . Można powiedzieć że ideał ale podobno ideałów nie ma więc powiem że jest dokładnie w moim guście . Spotkałem się z nią 3 razy i z tym co teraz odczuwam jest mi źle, więc moim celem jest rozwiązanie tego problemu . Więc chodzi o to że jestem podobno przystojny ale mam problem który teraz zmógł na sile.. otóż mam brzydkie zęby na tyle że wiem że to raczej odrzuca , miałem kiedyś robioną jedynkę i została luka ogólnie ładnie się nie prezentują więc to mnie dręczy i jest to poważny problem psychiczny, nie chce żeby komuś ze mną było źle czy też żeby ktoś odczuwał dyskomfort przy mnie.. może dla ludzi dorosłych nie jest już to taki problem ale ja mam dopiero trochę ponad 20 lat , oczywiście chce się doprowadzić do porządku lecz to wymaga czasu.. Mam takie pytanie , czy lepiej szukać miłości czy poprostu dać sobie spokój i dążyć do poprawy własnego samopoczucia które jest bardzo potrzebne do udanego życia... ? dziewczyna o której pisze sama dążyła do spotkania lecz mogła mną się rozczarować więc chodzi też o to że nie chce robić z siebie błazna chociaż bardzo mi się podoba jej charakter przede wszystkim lecz myślę że wolę już nawet do niej nie pisać niż miałbym być przez nią olany... Owszem mam jakieś problemy ze sobą ale przynajmniej głupota mi nie doskwiera.. Więc proszę o mądre wypowiedzi a nie takie które żal czytać.

Gość tak jak
zabiegaj o dziewczynę, przy okazji rób cały czas ząbki i się nie zadręczaj. Tyle!

Gość Eh życie .
No właśnie to nie jest takie proste , najpierw chce mieć pieniądze a później będę działał więc w tej sytuacji nie lepiej by było liczyć na siebie i nie ubieganie się o kogoś kto być może czuł by się źle i głupio byłoby jej mnie spławić... tylko zadaje sobie pytanie czy można ją jakoś charakterem Zaciekawić czy poprostu co innego dla niej się liczy..

Gość gość
sałatka z salami?

Gość Eh życie .
Nikt już nic nie napisze ? :p

Gość ktoś z forum
możesz mieć piękne zęby ale jak charakter będziesz miał brzydki to na piękne zęby nie znajdziesz fajnej laski. Nie tylko zęby się liczą