Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i jestem na utrzymaniu rodziców

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne? Studiuje dziennie,. ale dopiero na drugim roku Ekonomię, czy jestem pasożytem i zostane bezrobotny? Co sądzicie o tym kierunku studiów? Czasem pracuje ale tylko dorywczo i nie jest to ambitna praca. W te wakacje mam miesiąc praktyki, później chce wyjechać na 2 tygodnie, więc jak popracuje to niewiele przez miesiąc i pewnie też dorywczo. Czy wszyscy studenci w wakacje pracują?

Gość gość
na SGGW?

Gość gość
nie, ale na podobnej uczelni , proszę o odpowiedzi

Gość dupa wołowa z mirabelkami
spaadaj pasozycie

Gość anielinkaaaaaa
Skoro studiujesz dziennie, to ja nie widzę w tym nic dziwnego. Kiedy masz pracować? Nocami? Bez przesady. Chyba lepiej, żebyś dobrze skończył studia, niż nie skończył i do końca życia miał słabą pracę

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
podnosimy

Gość gość
A ja mam 30 i tez jestem na utrzymaniu rodziców. Straciłam pracę prawie rok temu i niczego nie mogę dla siebie znaleźć. Jak studiowałam to tez mi rodzice pomagali.

Gość gość123456789
też mam 23 lata studiuje zaocznie mam prace biurowa na ok pół roku na cały etat i ok pól roku na 1/5 za 300 zł normalnie załamka do tego ojca chorego z rentą 800 zł gdyby nie mama umarłabym z głodu a innej pracy okolicy nie ma eh

Gość gość
Dobrze, że dorabiasz. Jeszcze trochę i będziesz mógł poszukać pół etatowej pracy. Wszystko po kolei. Skoro się na to zgodzili w pierwszym miejscu to wiedzieli na co się piszą. Nie możesz po prostu tego wykorzystywać, ale też dawać z siebie.

Gość gość
co tydzien psizesz ten sam topik...wkurfia mnie to....tyle juz osob cie zgnoilo tutaj...a ty dalej smecisz...?!?!? ogarnij sie....moze znajdz se sponsora czy cos...

Gość gość
podnoszę

Gość gość
w górę kurde

Gość gość
to jak to jest?

Gość gość
Buhahahahhaahaha.

Gość gość
podwyższam

Gość gość
halo halo

Gość gość
To że jesteś na utrzymaniu rodziców przy studiach dziennych to nic dziwnego ale kierunek masz taki że z pracą może być cięzko potem.

Gość gość
czemu cięzko?

Gość gość
Ja już kilka lat na swoim utrzymaniu :) nikomu nie muszę się prosić ani tłumaczyć.

Gość gość
podnoszę ostatni raz

Gość gość
no dobra, jednak nie ostatni

Gość gość
no i podnoszę

Gość gość
Witam. Poszukujemy Pań do pracy w charakterze modelek on- line na zagranicznych portalach Live Video Chat. Jest to praca, która polega na obsłudze własnego pokoju na czacie z kamerkami. Dodam, że nie wymagamy znajomości języków ponieważ konwersacja z klientami jest prowadzona przez naszych wykwalifikowanych moderatorów. Poszukujemy Pań do obsługi pokojów czatu o następującej tematyce: -Adult Chat: to kategoria w której dominują treści erotyczne. W tej kategorii dozwolone jest pokazywanie nagości przed kamerami. -Non Nudity Flirt: to kategoria dla osób które nie chcą się rozbierać przed kamerką, ale nie mają nic przeciwko flirtowaniu, lub występowaniu w bieliźnie czy kostiumie kąpielowym. -Soul Mates: to kategoria dla osób które chcą tylko rozmawiać, gdzie pozowanie dozwolone jest tylko w ubraniu. Wymagania Aby rozpocząć z nami współpracę musisz mieć: -ukończone 18 lat -komputer i szybkie łącze internetowe -kamerkę internetową. Istnieje również możliwość pracy w Studio mieszczącym się w Chorzowie. Jeśli jesteś zainteresowana skontaktuj się z nami pisząc na adres: justynacam@gmail.com

Gość gość
a se podniese kurna

Gość gość
no co myslicie?

Gość popopooe
smutno mi

Gość gość
poproszę o wypowiedzi

Gość gość
ja mam 26 lat i także jestem na utrzymaniu rodziców. ok 7 miesięcy temu straciłam pracę i teraz nic nie mogę znaleźć. studiuję zaocznie pedagogikę i na szkołę ciągnę forse od rodziców. wiem że w waszych oczach jestem zwykłym pasożytem. ponadto strasznie kłócę się z rodzicami a głównie z matką, np. dzisiaj zrobiła mi karczemną awanturę bo nie chciałam przypiąć w swoim pokoju firanki która jej się podobała, zwymyślała mi od najgorszych oczywiście podkreślając że nie jestem u siebie i że w tym domu nic nie należy do mnie więc nie mam prawa decydować co będzie w oknie wisieć0... to są dokładnie jej słowa. jest mi bardzo ciężko psychicznie już nie wyrabiam, o niczym innym nie maże jak o wyprowadzce. tylko że nawet jak znajdę pracę to u mnie w rejonie zarobię 1200 zł i co mam z tym zrobić mieszkanie 600 + szkoła 500 + rachunki no i utrzymanie..... jestem skazana póki co na poniewierkę rodziców. dodam jeszcze że jestem jedyną bezrobotną w rodzinie wszystkie moje siostry, ojciec cioteczne rodzeństwo , po prostu wszyscy gdzieś pracują tylko nie ja. wiem że gdybym może bardziej się postarała ale jest mi ciężko ponieważ wydaje mi się że mam jakąś fobie społeczną po prostu boję się konaktu z ludźmi że sobie nie poradzę na stanowisku pracy i zostanę wyśmiana. jest mi z tym bardzo ciężko

Gość gość
w d***e bym miała takich rodziców