Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy a chyba ronie

Polecane posty

Gość gość

Nie mieszkam w Polsce, I moje dziecko jeszcze nie jest dzieckiem. Przynajmiej tak uważają lekarze. 17 miałam dostac okres nie dostałam. Robiłam test wyszedł pozytywny. Nawet 3. I dziś na majtkach miałam krwistoczerwona krew. I na papierze tez jest. Na jutro byłam umówioną u lekarza. Boje sie ze poronie. Tu nie używa sie leków na podtrzymanie. Lekarze każą czekać. Bardzo sie boje. Brzuch mnie boli. Co ja mogę zrobić zeby nie poronic? Bo na lekarzy nie mogę tu liczyć.

Gość gość
U nas bys dostała tebl. Lutetna lup d*pheston oraz no spe na te bóle brzucha.. Musisz leźeć..odpoczywać... Powodzenia

Gość gość
Dziewczyny proszę pomóżcie, to moje drugie dziecko.

Gość gość
przydaly by Ci sie tabletki na podtrzymanie, nie wiem tylko czy tam sa takue w Aptece i najlepiej bym do polski zjechala na czas ciazy, duzo sie czyta ze za granica tak nie dlaja jak u nas w sensie ja np od piczatku mialam tabletki na podtrzymanie do 14 Tyg,

Gość gość
Nie mam jak zjechać, nie mam nawet do kogo. Z pierwsza ciąża nie było problemów. Chyba już po wszystkim bo bardzo mocno krwawe. A najgorsze ze już sie ppchwalilam kilku osoba, wiec będę sie musiała tłumaczyć. To życie jest niesprawiedliwe. Płakać mi sie chce.

Gość gość
I poronilam:( jutro do szpitala jadę. Byłam u lekarza, kazał pokazać podpaske i stwierdził ze to poronienie.

Gość gość
trzymaj sie