Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwany kontakt.........

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może mi obiektywnie doradzić, jakieś trzy miesiące temu facet urwał ze mną całkowicie kontakt, dodam że nie podał mi żadnych argumentów aby tak postąpić, jednak ja w dalszym ciągu nie mogę przestać o nim myśleć. Czy nie będzie głupie jeżeli za jakiś czas będę próbowała się z nim skontaktować, mam tu na myśli jakiś zwykły koleżeński sms???

Ale w jakim celu masz do niego napisać?Po co Ci to?Wybacz ale zrobisz z siebie kretynkę tylko.Widać,że facet to niedojrzały d*pek,który nie ma nawet na tyle odwagi aby z Tobą porozmawiać tylko ucieka jak tchórz po prostu urywając kontakt.

Gość gość
usuń numer zeby nie kusiło. Znalazł inną, która mu sie bardziej spodobała. Dzieczyny wbijcie sobie do głowy,z ę jak facetowi zalezy to sie odzywa CAŁY CZAS, żebyś przypadkiem nie zdążyła o nim zapomniec :P

Gość gość
No właśnie sprawa wygląda tak ze on nie jest z nikim, dlatego tym bardzie jestem zdziwiona jego postępowaniem, kiedy widzieliśmy się po raz ostatni absolutnie nic nie wskazywało na to że on zerwie kontakt:-(

Nie gdybaj.To nie ma sensu.Jeśli byłby zainteresowany to wierz mi,że szukałby każdej wolnej chwili aby się spotkać.Napisanie smsa też zajmuje tylko kilka sekund.On widocznie nie chce kontaktu.

Gość gość
Tak, ale skoro wszystko było wręcz idealnie to tym bardzie jestem w szoku, facet naprawdę był za mną, w życiu bym nie przypuszczała że tak postąpi:-(

Gość Józia Rózia
Ale chyba jednak jakiś powód musiał być, może on nawet nie dotyczy ciebie skoro ty byłaś w porządku, możliwe że on ma jakieś problemy zupełnie nie związane z tobą, no ale tak czy siak to powinien z tobą porozmawiać, a nie uciekać jak ostatni tchórz:-(

Gość gość
Skoro tak ci zależy to może spróbuj jednak napisać mu jakiegoś smska. Jeżeli nic nie odpisze to daj sobie z nim spokój.

Gość crazylife
Rób jak Ci serce mówi ;) Mi wszyscy mówili i powtarzali żeby sobie odpuścić i nie pisać do niego.. Na początku było trudno zwłaszcza że byłam z nim ponad 8 miesięcy,ale jakoś zajęłam się nauką i pracą nad swoim wyglądem to mogłam uwolnić myśli od niego.Po 2 miesiącach postanowiłam pomimo opinii innych napisać do niego z ciekawości jak mu idzie ;] No i ten sms wystarczył żeby później znowu zacząć z sobą rozmawiać normalnie i być znowu razem i to mając idealny związek teraz ^.^

Gość gość
A ja tam bombarduje swojego mailami............mam to w nosie co pomyśli.Trzeba było nie zawracać mi d**y przez 3 lata.Ale też to nie kandydat na męża ani ewentualnego partnra.Taka męska siapsiółka.:D

Gość gość
A ja myślę ze jakby facet chciał to by się sam odezwał tym bardziej ze to podobno on zerwał kontakt:(

a ja czasem mam ochote zeby co niektore napisaly jakiegos glupiego sms-a bo wiem ze sam tego nie zrobie. musialbym sie przyznac ze mam ochote czasem chwile zwyczajnie po kolezensku z nimi pogadac ale nie nie... :P nie przyznam sie... no i tak milczymy sobie az moze ktos sie przelamie... hehe

Gość Mircia1234
Zbereznik a co ty sadzisz jako facet o takim podejściu do sprawy, skoro autorka twierdzi że było wszystko w porządku, a mimo wszystko ten koleś zerwał z nią kontakt?

Gość gość
A dlaczego tak postąpiłeś?

Gość gość
Opowiadaj..............mnie siapsióka męska też tak olała, więc próbuję zrozumieć.A że nie mam umysłu faceta, więc wiesz.

Gość Bar_b
Zapytaj czy ma jaja i powie dlaczego się nie odzywa i to wszystko,być może ktoś jakąś plotę puścił na twój temat,broń boże nie proponuj spotkania z tym kretynem,ale wyjaśnij!

Gość Bannanna
No napisz zbereznik... Czemu faceci urywają kontakty bez słowa wytłumaczenia? Po prostu tchórzostwo?

Gość gość
oj tam nie pitol tylko pisz

Gość gość
I urwał kontakt .............tradycyjnie :P

Gość Mika#
Właśnie, jak już ktoś tutaj powyżej napisał że być może ktoś puścił jakąś głupią plotkę na twój temat, no bo przecież nikt nie urywa kontaktu bez żadnego, nawet najmniejszego powodu:-(:-(

Gość gość
Dziewczyny, co tu gadać, faceci to d**y wołowe.Od zawsze słabsi od kobiet.Wystarczy popatrzeć nawet na nich jako dzieci..........później się toto rozwija i leje długo w pory.Więc może czasem lepiej nie próbować zrozumieć tego? może się nie da po prostu.

Gość Mircia1234
No ale przecież musi być jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego ten koleś urwał kontakt tak całkowicie:-(

Gość gość
oczywiście, ze jest logiczne wytłumaczenie. Facet nie jest zainteresowany i dlatego nie utrzymuje kontaku :D

Gość PIOTRUNIO
No tak ale najpierw dziewczynie w głowie namieszał, a teraz wywraca kota ogonem? Sam jestem facetem i tak bym się nie zachował.

Gość gość
Ej Piotruniu... Twój immiennik mnie tak właśnie potraktował :-)

Gość PIOTRUNIO
Oj to przykro mi z tego powodu, ale mówię całkiem serio że nawet jakbym już nie chciał być z jakąś panną to bym jej to jakoś wytłumaczył bo żadna dziewczyna, a tym bardziej zauroczona bądź zakochana w facecie nie zasługuje na takie zagadkowe traktowanie z e strony faceta:-(

Gość gość
powody moga byc rozne:) jednak faceci to c***e