Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stookrotkaaa

Chce wybielić ząbki i mieć piękny usmiech!

Polecane posty

Witam;) chciałabym sobie wybielić zęby, ale nie mam pojęcia jaki byłby najlepszy sposób. Troche czytałam o tym na różnych stronach, ale są różne opinie na ten temat. Powiem tak, mam zdrowe zęby, miesiąc temu byłam na wizycie u pani stomatolog i tylko miałam usuwanie kamienia a tak to pochwaliła moje ząbki że są zdrowe. Ale moim problemem jest to ze sa krzywe i maja odcień żółty. Wcześniej jakoś nie przywiązywałam do tego szczególnie uwagi, ale teraz mi to przeszkadza, a jestem młoda mam 21 latek i chciałabym miec ładny usmiech:) Proszę o jakoś radę.

Gość camillaaaa
soda jest dobrym sposobem na usunięcie osadu , może sama w sobie nie wybiela , ale jeśli na szczoteczke i paste nałożysztroche sody , osad który jest głównym powodem żółtych zębów zostanie usuniety . wbrew temu co sie mówi że niszczy szkliwo , ja mogę powiedzieć , że ten sposób poleciła mi sama dentystka . od siebie mogę dodać , że elektryczne szczoteczki dużo dokładniej czyszczą ząbki niż te zwykłe które tylko pobieżnie czyszczą .. nie są aż takie drogie , ja kupiłam za 80 zł Oral B :)

Gość Malgorzata_p
ja sobie meeega wybielilam zeby dlugopisem! :D powaznie! stosowalam pasty, biala perle w zelu, ale kiedys sie zapomialam i w niej zasnelam. myslalam, ze umre! dwa dni nic nie moglam jesc tak bolaly mnie zeby. znalazlam wybielacz w pisaku, smaruje jak flamastrem kazdy ząb, czekam minute i gotowe. i tak cala seria takich aplikacji. ja stosowalam 2 tygodnie i zeba sa serio bialutkie. a taki pisak uzywam ja: http://www.przystanekpiekno.pl/1111009031-beautifull-smile

Gość gość
zel biala perła! najlepszy

Gość kryśka G
a mnie biala perla uczullia tez. wybiela ale trzeba sie okropnie pilnowac no i nie na kazde to zeby. slyszalam o tych dlugopisach, ze to nieszkodliwe no i szybkie. z biala perla duzo roboty, jak za duzo nalozysz to slinisz sie jakby mialo sie jakas wscieklizne. chetnie bym sprobowala tego wybielacza w dlugopisie. ktos jeszcze go stosowal? http://www.przystanekpiekno.pl/1111009031-bea utifull-smile