Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantasia_anastasia

co sądzicie o tych butach?

Polecane posty

Gość ka$$$ienka
BOSKIE SĄĄĄĄ, ja bym się nie wahała, mam już jedne buty z WILADY i je uwielbiam - są wysokie, ale śmigam w nich jak sarenka, są super wyprofilowane, więc kupuj ŚMIAŁO! <3

Gość gość
Już zdecydowanie bardziej podobają mi się szpilki na tej stronce: http://shushu.pl/obuwie-szpilki większy wybór, no i jakieś takie bardziej klasyczne są... Dla mnie tych świecidełek na nich jest za wiele...

o moj boze sa straszne tzn. dokladnie chodzi mi o te cyrkonie, co do modelu sama mam takie szpilki tylko czarne i sa cudne, ale nad tymi cyrkoniami to sie jeszcze zastanow jak dla mnie sa mega kiczowate ;/

Gość Angelika1988
Buciki sa zjawiskowe. Niestety nie wszystkie panie potrafia chodzic w tak wysokich szpilkach. Ja osobiscie wole obuwie sportowe. Ale powiem tez to, ze generalnie kupowanie na stronach internetowych takich jak www.air-max.pl czy allegro są jednym z najlepszych możliwych wyborów, bo wcale nie trzeba rusza się z domu, a można mieć taki sam produkt w niższej cenie.

Gość gość
szczerze, to nic specjalnego...

Gość anusia.em
Te złotości sprawiają, ze buty wyglądają tandetnie.

Gość gość
Jak dla mnie nieco tandetne. Przejrzyj szpilki tutaj: http://shushu.pl/obuwie-szpilki znajdziesz tu więcej ciekawych propozycji w różnych cenach z różnych sklepów.