Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"ZOSTAWIAM NIESPEŁNA MIESIĘCZNĄ CÓRKĘ I JADĘ NA URLOP ...

Polecane posty

Gość gość
właśnie dlatego jestem zdziwiona jej "urlopem"

Gość gość
A co was to obchodzi?! Zajmijcie się swoim życiem i przestańcie wpier.dalać się w cudze. Tak to już jest w tym kraju - każdy każdemu do butów zagląda. Skąd ty wiesz co ta kobieta czuje? Może ma depresję, może co innego? Ale taka kwoka jak ty musi krytykować bo to jej powinność.

Gość gość
A co was to obchodzi?! Zajmijcie się swoim życiem i przestańcie wpier.dalać się w cudze. Tak to już jest w tym kraju - każdy każdemu do butów zagląda. Skąd ty wiesz co ta kobieta czuje? Może ma depresję, może co innego? Ale taka kwoka jak ty musi krytykować bo to jej powinność.

Gość gość
Etam noworodek dużo śpi . Może ona porostu nie nadaje się na matkę a ciąża to była wpadka.

Gość gość
Etam noworodek dużo śpi . Może ona porostu nie nadaje się na matkę a ciąża to była wpadka.

Gość posty nie wyskakują
A co was to obchodzi?! Zajmijcie się swoim życiem i przestańcie wpier.dalać się w cudze. Tak to już jest w tym kraju - każdy każdemu do butów zagląda. Skąd ty wiesz co ta kobieta czuje? Może ma depresję, może co innego? Ale takie kwoki jak ty muszą krytykować bo to ich powinność.

Gość gość
- posty nie wyskakują wiem co myśli czuje bo mam z ną codzienny kontakt, Gdybyś dobrze czytała to wiedziałabyś że nikt nie mówi jej jak ma żyć, a tutaj po prostu dyskutujemy sobie anonimowo. rozmowa anonimowych osób to przestępstwo? WTF

Gość gość
mieszkam w kraju, w którym oddanie 3- miesięcznego dziecka do żłobka jest normą, ponieważ tyle trwa urlop macierzyński i nie ma wychowawczego, więc nie wiem co w tym dziwnego, a co do tego, że laska zostawi dziecko i pojedzie- ja bym nie zostawiła- ale to jej indywidualna sprawa i Wam nic do tego

a kto twierdzi ,zę coś mi do tego i dlaczego tak sie boicie tego ,ze komuś wasz sposób na wychowywanie dzieci sie nie spodoba ? barak poczucia własnej wartości ? przekonania co do swoich przemyśleń ? Dla mnie i wielu innych matek to jest niewyobrażalny egoizm pozbawiać takie maleństwo poczucia bezpieczeństwa i to jeszcze dlaczego ? dla fanaberii.

możesz sobie mieszkać w kraju gdzie oddanie dziecka do żłobka nasypuje zaraz po porodzie -ale czy to znaczy , że tak powinno być ?

Gość gość
Ja bym swojego nie zostawiła ,teraz ma 2,5 roku i też bym go nie zostawiła bo ....nikt nie chce z nim zostać, oprócz taty oczywiście ale jak bym wyjeżdżała to z mężem .Ale ja rozumie tą kobietę i nie oceniam jej a ktoś w drugim poście napisał że matką jest dopiero 3 tyg i juz jest zmęczona ,otóż jest matką już 7 lat jakbyś nie doczytał/a ,jeżeli dziecko będzie miało należytą opiekę i ta matka chyba wie komu powierza dziecko ,większość piszących negatywnie jest po prostu zazdrosna tak mi się wydaje .

Gość gość
allium a czy ty wszystkie rozumy pozjadałaś, że tylko twoje zdanie ma sie liczyć?

Gość nie posraj sie
allium- ty lałaś swoje dzieci pasem ..wiec zostawianie z babcia miesięcznego dziecka przy twoim biciu to pikuś.

Gość gość
no jeśli to prawda z tym pasem, to faktycznie twoje dzieci z pewnoscią czują się bardzo bezpiecznie

Gość gość
Pani allium jest zwolenniczką kar cielesnych :(

jak juz koniecznie chcecie zaśmiecać topik autorki i pisać o mnie - załóżcie sobie osobny temat i piszcie do woli :) nie wy pierwsze nie ostanie :)

Gość gość
A na jak długo? bo jak na tylko weekend to nie widzę problemu

Gość gość
2 tygodnie

Gość gość
allium w takim razie nie powinnas w ogóle wypowiadac się w takim tonie, jak to robisz sadystko

a dlaczegóż to nie powinnam sie wypowiadać ?:) żeby takie lebiegi jak ty mogły twierdzić ,ze matka zostawiająca swoje nowo narodzone dziecko i tyrającego męża na 2 tygodnie !!! jest w porządku ? Nie jest i takie zachowanie graniczy z niedojrzałością albo i nawet patologią .

Gość gość
z patologią to graniczy przemoc cielesna wobec dzieci, a właściwie nawet nie graniczy, a nią jest głupia krowo

przemoc cielesna z pewnościa jest patologią , tak samo jak wulgarne słownictwo . A tobie nikt dzieci fizycznie karać nie każe bo ni dla każdego jest to metoda :)

Gość gość
tobie natomiast nikt nie kazał zostawiac miesięczniaka, więc milcz juz bo sama się ośmieszasz i pogrązasz i masz rację to kary cielesne to nie jest metoda dla każdego- jedynie dla frustratów i sadystów, a jak taka mądra jesteś, to swojego faceta strzel ze 3 razy pasem- jak ci odda, to ciekawe czy będzie ci do śmiechu, a nie na słabszych od siebie dzieciach się wyżywasz, a na kafe mamuśke wzorową rżniesz i o poczuciu bezpieczeństwa śmiesz pisać

Gość gość
Świetnie to sobie wykombinowała. Przecież ona nie jedzie na urlop tylko poprawić sobie to i owo. Dlatego jedzie sama i zaraz po ciąży. To najlepszy czas, bo zmiany będą, ale nie tak drastyczne i nagłe, a wszystko się "zrzuci" na powrót do formy po połogu. Tobie się nigdy do tego nie przyzna.

Gość gość
Pewnie zrobi sobie biust, brzuch no i pochwę skoro rodziła naturalnie,.

Gość gość
poród bł przez cc

Gość gość
Może jej się mięśnie na brzuchu rozjechały, tak czasami bywa, szczególnie u wysportowanych i umięśnionych kobiet. A wcześniejszy poród tez cc?

Gość gość
a czy to, że wyjedzie na 2 tyg. oznacza, że nie chce jej sie dziecka wychowywać? przed nią przynajmniej 18 lat wychowywania

Gość gość
a ciekawie czy też jeździ na urlop aby wypocząć od pieprzenia się