Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snowdennn

Nie chce sie spotkac

Polecane posty

Gość Snowdennn

Czesc, Mam na imie Dorian mam 21 lat i mieszkam w Gdansku. Poznalem pewna Kaje ktora ma rowniez 21 lat i mieszka pol godziny drogi z Gdanska. Poznalismy sie jakis czas na internecie, wyszedlem z inicjatywa spotkania a ona powiedziala, ze w swoim czasie. Rozmawiamy juz jakis czas, wiem ze mnie lubi nawet bardzo. Czesto pierwsza pisze, bardzo lubi rozmawiac ze mna godzinami. Ogolnie jest malo ufna, boi sie praktycznie wszystkiego w szczegolnosci facetow(skomplikowana przeszlosc). Bardzo chcialbym sie z nia spotkac ale juz nie wiem co mam robic. Nie chce wspominac kolejny raz o spotkaniu, bo dalem jej do zrozumienia ze chcialbym i nie chce byc poprostu natarczywy. Co robic?

Gość najkaaaaa
Może zwyczajnie zaczekać ,aż ona będzie gotowa na spotkanie.

Gość najkaaaaa
Jak rozmawiacie piszecie , czy prze skeypa?? Wymieniliście się zdjęciami??

Gość Snowdennn
Tylko piszemy, ona sie chyba wstydzi innego rodzaju rozmowy. Tak zdjeciami sie wymienilismy, duzo mi wyslala swoich i ma tez troche moich.

powodow takiego zachowania moze byc wiele, ale skad my to niby mamy wiedziec. mozemy jedynie spekulowac, ale po co? zapytaj dlaczego tak sie boi tego spotkania, gdzie jest problem i co to znaczy " w swoim czasie"?

Gość Snowdennn
Ale takie pytanie niczego dobrego nie przyniesie. Pytalem sie czy obawia sie mnie powiedziala ze nie. Chyba poprostu nie jest ufna a ja nie mam jak jej przekonac

Gość No nie wiemmmmmm
co poradzic ale jesli widziala Cie, rozmawia dalej czesto(rozmawiacie godzinami) to napewno patrzy jakos w przyszlosc

Gość najkaaaaa
Może po prostu nie potrzebuje przyjaciela na spotkania w realu tylko jej wystarcza pisanie w necie... nie wiem co by tu doradzić , a może jest opcja ,że Ci wysłała swoje nieprawdziwe zdjęcia i teraz nie chce sie spotkać bo nie chce ,żeby sie wydało... ( może niepotrzebnie podejrzliwa jestem) ale z drugiej strony to dziwne ,że nie chce sie spotkać skoro dobrze się wam razem pisze i nawet zwierzała Ci się z trudnej przeszłości...

Pytalem sie czy obawia sie mnie powiedziala ze nie. 000 masz zla taktyke. ty jej nie podsuwaj odpowiedzi tylko zapytaj tak, zeby ona sama odpowiedziala.

jesli ma obawy na zywo to moze zaproponuj jej wstepnie skype. jesli odmowi, to dziewczyna po prostu kreci. a bez powodu nikt nie kreci. wyslac zdjecia to pestka, pokazac sie na zywo, obojetnie w jakiej formie to juz inna para kaloszy. zdjecia moze sa stare badz wrecz nie jej. naciskaj na skype przed spotkaniem na zywo. przez skype jej nie ugryziesz :-)