Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka-Belka

PYTANIE DO KOCIAR

Polecane posty

Gość Elka-Belka

witam.mam kota brytyjskiego niebieskiego.ma on 12 miesięcy.po jakim czasie mogę go dopuscic do kotki? i czy ma być ona tej samej rasy? ile za to brac pieniędzy? dziekuje za odpowiedzi.buziak :*

Gość gość
ty glupia babo

Gość gość
Nie, niemożliwe, nie ma tak głupich ludzi...

Gość gość
dopuść go do mojej suczki owczarka niemieckiego długowłosego ! będą śliczne kotopieski ;)

Gość elka belka
to wy jesteście porąbani nie wiecie ze można do innej rasy dopuscic?????????????

Gość gość
Ty jesteś porąbana. Mało to jest nieszczęść w schroniskach? Wykastruj tego kota, do cholery!

Gość sfrustrowana35
Koci biznes będzie się robił. Może najpierw dobrze byłoby się dowiedzieć coś o zwierzętach

Gość gość
I poczytać, co to są pseudohodowle. I dlaczego kot autorki nie jest żadnym brytyjczykiem (idę o zakład, że nie ma metryki).

Gość ja_autorka
daczgo mój kot ma nie mieć metryki? ma rodowod.a dlaczego nic nie wiem o dopuszczaniu kotów? to proste;kupilam kota na tzw. kolanka.teraz zastanawiam się nad rozmnożeniem go z innym .i normalnie mogą być one w hodowli.zamierzam tez ja zalozyc sama.

jak kupiłaś na kolanka, to dopuszczając go łamiesz umowę, którą podpisałaś przy kupnie kota więc nie możesz jesteś tak bezdennie głupia, że nawet nie chce mi sie pisać więcej na ten temat

Gość gość
Tak, oczywiście, jasne...zamierzasz "założenie hodowli" i pytasz, czy kot ma się seksić z kotką tej samej rasy :/ Marna i durna prowokacja (bo chcę wierzyć, że to tylko prowo).