Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA ?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam straszne przeczucia że jestem w ciąży , czy mogłam zajść w ciążę przez płyn preejakulacyjny ? Uprawiałam petting z moim chłopakiem 7 czerwca , nie miałam kontaktu ze spermą , dotknął tylko penisa był na nim płyn preejakulacyjny i potem dotykał mojej pochwy . Okres miałam 20 maja i ostatni dostałam 11 czerwca czyli po 22 dniach jednak nie był tak obfity jak zwykle . Mój cykl miesiączkowy zawsze trwał 28 dni , chyba tylko w kwietniu zdarzyło się że trwał też 22 dni . Czy to możliwe że zostałam zapłodniona skoro dostałam miesiączkę wcześniej ?

Gość bezpaniki
możesz być spokojna :) miałaś dni płodne ?

Gość gość
Dziewczyno nie rozpaczaj teraz.Trzeba było wcześniej myśleć a nie bawic się tymi rzeczami.Nawet nie będziesz wiedzieć kiedy będzie w środku.W okresie wakacji głowa górna odpoczywa,a dół pracuje.

Gość bezpaniki
eee spokojnie dziewczyna nie pisze tutaj , żeby usłyszeć jaka to nie jest zła. piszę bo potrzebuje pomocy. Nie chcesz pomóc nie pisz wcale proste.

Gość Ewelina.:)
Nie nie jestes napewno :) okres byl? byl to to niemozliwe, poprostu wmwiasz to sobie a psychika tak dziala na organizm ze az czujesz ze jestes w ciazy, ale zapewniam cie nie jestes :) płyn preejakulacyjny moze spowodowac ciaze ale gdy czlonkiemn wprowadzi ci go do srodka i tzw wyciagnie w pore czyli mowimy tu o stosunku przerywanym, tu penetracji czlonkiem nie bylo, palec nie wprowadzil tego napewno tak gleboko zeby cie zaplodnic, to praktycznie niemozliwe:)

Gość gość
jak na moje oko to nie były dni płodne, bo już byłaś po... Na dodatek okres był, a to że mniej obfity to nic, może to przez pogodę

Gość gość
dziękuję dziewczyny :) ja już mam naprawde takie jazdy że szok , ciągle chce mi się wymiotować chociaż wiem że w 2 czy 3 tyg to raczej nie możliwe , wkręciłam też sobie chyba że urosły mi piersi :P jejku masakra .... i właśnie dziękuję że ktoś mnie poprał że nie potrzebuje opinii jaka to jestem nie doświadczona itd tylko pomocy :)

Gość gość
ODŚWIEŻAM ! Dostałam wczoraj okres po 22 dniach , jednak lecą mi praktycznie same skrzepy i boli mnie brzuch , czy przy ciąży też mogłabym tak mieć ? Czy są tylko drobne krwawienia ??, nie zrobiłam testu ponieważ czekałam czy dostanę okres a po drugie nie mam gdzie go kupić bo najbliższa apteka jest 20km dalej ..

Gość gość
@Noctua o co chodzi ?