Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POmocy.PLamy na ubraniach po praniu.

Polecane posty

Gość gość

Wypralam corki ubrania.Wyciagam z pralki a na liku rzeczach jakies niebieski plamy. ale jestem wsciekla. Jest jakis sposob aby te plamy zeszly? szkoda bluzek.

Gość gość
hnikt nic niewie.

Gość gość
JA Ci pomogę! Miałam ostatnio ten sam problem z pralką! niebieskawe a bardziej takie sine plamy i nie do sprania- jakby olej samochodowy. Trzeba w pralce wymienić zimeringi (nie wiem czy tak się pisze czy simeringi, ale tak się wymawia w każdym razie). Prosta sprawa, każdy chłop sobie z tym poradzi ;)

Gość gość
moj sobie nie poradzi.

Gość gość
Tez tak mialam, na szczescie zabrudzilo mi stara bluske. Prlka nowo pralam w niej moze z 10razy

Gość gość
to jak sobie nie poradzi to więcej zapłacisz za naprawę... nas te części kosztowały ciut ponad 100 z wymiana to 2 razy tyle pewnie będzie. A może da radę sam? To proste jest. Jak patrzyłam jak mąż robi to ja sama nawet bym to dała rade wymienić :D

Gość gość
puscilam 1 raz pralke. wlalam wanisha zobaczymy co da sie zrobic. jak nie da rady bede bluzki na podworko.

Gość gość
kup plyn do czyszczenia pralki sa w euro i innych takich sklepach nastawiasz na wysoka temp wlewasz i pralka czysta:) a pralas moze w proszku z niebieskimi granulkami??? mnie sie kiedys nie rozpuscily i poplamily mi ubrania od tamtego czasu uzywam plynow do prania.

Gość gość
uzywam tego samego proszku E.i plynu do plukania lenor- magnolia. i 1 raz mi ubrania sie poplamily.

Gość gość
to musisz wyczyścic pralkę.

Gość gość
jak sie wypierze wyczycze. tylko co trzeb awyczyscic. mam prake ladowana od gory?

Gość gość
kup plyn do czyszczenia pralek a na nim wszxystko jest napisane.Nastawiasz program na gorace i wlewasz ona caly cykl zrobi i po zakonczeniu jest gotowa do uzytku.usunie zabrudzenian z elementow i kamien.to troche jak czyszczenie zmywarki :)

Gość gość
nie puscily plamy. sprobuje recznie wyprac. az4 bluzki do wyrzucenia. ale dziwne niektore ubrania sa ok a ine maja plamy. czemu?

Gość gość
moze pralas cos dzinsowego z bluzkami?

Gość gość
tak byly bokserki mojego.