Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta278178

czy to normalne?

Polecane posty

Gość aneta278178

Czy to normalne żeby rozmiar bluzki był S a spodni L ? denerwuje mnie moja figura, że do pasa jestem chudzina, mam szczupła talie. A od pasa do kolan jestem gruba.. To jest absolutnie nieproporcjonalne. Wydaje mi sie ze biodra nie sa az tak szerokie i gdyby zrzucic ten tluszcz byloby okej w miarę. Dodam, że mam 17 lat i na wakacjach dietą wykluczającą tłustą żywność i r****m, ćwiczeniami mam zamiar trochę zrzucic, ale jakoś wątpię ze mi sie uda i dam rade, ale nie moge juz patrzec na swoja figure. Najchetniej poszlabym na latwizne i wziela tabletki na odchudzanie ale wiem ze one nie pomoga. Znacie moze jakies diety dobre, albo strony ktore mowia konkretnie jakich posilkow unikac, ktore sa najbardziej tluste. WLASNIE, nie powioedzialam najwazniejszego, mam slaba przemiane materii, jestem pewna ze cos jest nie tak i to ona moze byc kluczowa przyczyna mojej figury, bo nie jem duzo, normalnie, a jedzenie typu pizza rzadko, slodyczy tez nie duzo, wiec nie rozumiem..

Gość jdhshs
czemu nikt mi nie chce pomóc?

Gość gość
schudnij

Gość jdhshs
dziękuję na prawde bardzo mi pomogles/as

Gość gość
Moja znajoma ma podobnie. Do pasa fajna szczuplutka, a potem tak nagle jakby wyrwane z innego ciała pupa i uda ooooooogroooomne nromlanie. na zdjęciach jak bym jej nie znała to bym pmyslala ze to photoshop hehe

Gość aneta278178
To ja aż tak nie mam :) jest to wcięcie takie w talii i grube nogi (one są najgorsze) , ale aż tak to nie wygląda jak u twojej kol :)

Gość gość
No widzisz to sie ciesz! Rowerek stacjonarny sobie zafunduj i ćwicz