Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *zmęczona

duzo sluzu

Polecane posty

Gość *zmęczona

hej, dużo czytałam na forach i wiem, że powielam temat, ale ciągle nie mogę znaleźć odpowiedzi;/ otóż od 3 lat biorę tabletki anty, cytologię mam zawsze ok(ostatnią robiłam jakoś 2 miesiące temu) i mam problem z nadmiarem śluzu. Jest on non stop, nasila się jak jadę gdzieś bądź wychodzę na zakupy. Od lat noszę wkładki...da się przyzwyczaić, ale czasem są niekomfortowe, źle się czuję jak jestem z chłopakiem,jakbym non stop miała okres;/ co do samego śluzu jest biały,kleisty i ma często rybi zapach, jednak pod choroby/upławy/grzybice mi nie pod chodzi, bo nic mnie nie boli,nie swędzi i nic z tych rzeczy. Ginekolog zawsze mówi, że jest ok,raz przepisał mi jakies globułki na upławy,ale nic to nie daje(no i leczenie jest problematyczne bo wkladając ją na noc, rano zamiast śluzu mam paćke postaci roztopionej tej tabletki). jest jakis sposób żeby cokolwiek z tym zrobić? Tylko nie mówcie, że "taka moja natura" ;)

Gość gość
jak śmierdzi to grzyb też mam śluz, nawet dużo ale jest totalnie bezzapachowy

Gość gość
To nie taka Twoja natura tylko "zasługa" tabletek antykoncepcyjnych. Szereg skutków ubocznych a to jeden z nich, miałam tak samo. Ja poradziłam sobie stosując probiotyki dopochwowe Lactovaginal. Pisałaś, że Ci nie pomogły, ale lek lekowi nie równy. Spróbuj tego ale stosuj przez kilka dni w miesiącu, regularnie. Jeśli nie to możesz zamienic to na provag żel, nic nie zakładasz, tylko smarujesz po kąpieli, nie brudzi bielizny.

Gość gość
jak śmierdzi to muszą być bakterie, co innego gdyby miał zapach delikatnie kwaśny lub wcale. Skoro śmierdzi rybą to coś jest nie halo... idź do innego lekarza.

Gość gość
Witam, dziewczyny mam takie pytanie czy podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych występuje śluz płodny? Stosuję tabletki Naraya i zauważyłam u siebie lepki, przeźroczysty śluz? Co to może oznaczać?