Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dresik_23

Dziewczyny co myślicie o dresach ?

Polecane posty

Gość dresik_23

chodzi o faceta dresa ?

Gość Chiinia
OD czasu do czasu to super, ale tak dzień w dzień, to nie, odmiana musi być :)

Gość dresik_23
a jako wasz facet może być taki dresiarz ?

Gość gość
Jeśli akceptuje tylko i wyłącznie dresy to nie. Ok tam do max 24lat. Później kobieta potrzebuje stabilnego i dorosłego mężczyzny a w takim wieku juz sie tak nie ubiera prawdziwy facet.

Nigdy się z takimi nie umawiałam i nigdy nie będę,. Jeśli mam być szczera nigdy nie widziałam wykształconego, robiącego prawdziwą karierę mężczyzny w dresie :P

Gość dresik_23
czy was p*****ło kto tu mówi o karierze ? mówie o takim kolesiu co zwykle siedzi na łąwce i pije piweczko w dresiku chodzi na mecze itp.

mój mąż nosi tylko i wyłąćznie dresy jeans tylko w święta i imprezy jakiś rodzinne.on ma 29 lat :-) nie siedzi na ławce nie popija alkoholu i nie chodzi na mecze. my bardziej wolimy siłownie poza tym mnie też namówił na dres kiedyś i skończyło się na tym że też nosze.

Gość dresik_23
nie twoja bo pewnie sie szmacisz w piwnicach.

Gość dresik_23
bo jestescie jebniete

Gość gość
nie bo nie zadaje się z marginesem społecznym.

skojarzenie. Podobnie niektórzy nie lubią tatuaży bo kojarzą im się z kryminałem. Chociaż autor w swojej prowokacji wspominał coś o siedzeniu na ławce z piwem :P

Trywialne porównanie. Widzieliście kiedyś prawnika albo lekarza w dresie?

Nie mierzę. W takim towarzystwie obracałam się od dzieciństwa do teraz. Zresztą nie chcę nawet wyobrazić sobie min moich rodziców gdybym przyprowadziła do domu jakiegoś pijącego, rozbijającego się na meczach dresiarza.

:* - bo jest różnica między kimś kto nosi dres, a dresiarzem. Większość lekarzy jakich znam często chodzi w dresie - bo wygodniej. I na to wszystko jeszcze polar, o!

Nie mam wśród znajomych ani jednego dresa, nie zadaję się z takimi ludźmi. Więc automatycznie, nie mogłabym mieć takiego faceta.

Ależ oczywiście, że jest różnica ;) Piszemy tutaj oczywiście o filozofii życia a nie o stylu ubierania się. W przeciwieństwie do Ciebie nie widziałam nigdy żadnego wykształconego mężczyzny który na co dzień ubierałby się w dres. Jogging tak, dom tak. Ale nie miasto, praca, wyjścia.

:* - do pracy chyba nikt w dresach nie chodzi, miałam na myśli właśnie takie luźne wyjścia (np. na spacer) czy siedzenie w ogródku.

Po domu można chodzić jak się chce ;) Mój też po mieszkaniu najczęściej ubiera się w krótkie spodenki albo w dresy (zimą). Ale na takich prostych dresików którzy stoją przed klatkami z piwkiem raczej uwagi się nie zwraca ...

Niestety wiekszość dresów to bezmózgie zjeby. Nie mówie że wszyscy ale wyjątek potwierdza regułę. Stereotypy nie biorą sie znikąd