Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jednego informatyka, który byłby fajny,przebojowy, przystojny i pewny ?

Polecane posty

Gość gość

pewny siebie ? ja znam chyba z 4 kolesi po infie : 1. bubek ze wsi gdzieś w górach, dorabial sie juz na studiach, teraz ma duzo hajsu, zawsze na mnie leciał, ale nie dosć że był niski, gruby i niezbytpiekny z twarzy to niebył zbyt komunikatywny, porobowal szpanowac mi gotowka :O zalosen 2. brzydki i dziwny, na szczescie zajety 3. totalny psychol, przyczepil sie do mnie nie rozumial "slowa nie 4. niby przysztojny w miare, chociaz nosi sie jak dres, komunikatywnosc tragegia! rozmowa z nim to jak rozmowa z botem :( ne wyobrazm sobie ...chyba tylko jakas babka po infie albo materialistka poleci na inormatyka...

Gość buahahaha niestety
te stereotypy o informatykach i matematykach to prawda. ja znałam paru typów,każdy porypany :O

Gość gość
ale jesteście puste i tempe krowy myślicie ,że info poleci na wasze sadła albo kości

Gość ja niestety przespałam sie z
informatykiem,okazało sie ze woli kompy od kobiet :( najgorsi są programiści, ci od sieci,administratorzy jeszcze ujdą.

Gość gość
znam jednego cudownego. az dziwne jak na inf :-D zabawny, przystojny, inteligentny ah

Gość gość
a inny na fb foto czesci wrzuca od kompa i screny gier :-/

Gość gość
haha to niezle, bo ja wlasnie poznalam programiste :P a Ty mowisz, że taki zły, a co robi? a jacy są w łozku? :classic_cool: też tacy mechaniczni? :O rany , o znałam jednego administratoa sieci i fkatycznie był spoko, tyle,że miał już z 40 lat :P

Gość ja mam niedaleko domu
wydział matematyki informatyki i widzę jacy tam agenci są :D długie włosy, dziwne japy, jakby pół wieku przeleżeli pod ziemią dziwne typy w każdym razie

Gość ja niestety przespałam sie z
hmm no bardzo dziwny był ten programista.. myślałam że to tak z początku i potem sie rozkręci ale nic z tego bardzo nieśmiały, jakby w innym świecie żył i tak troche jak mały chłopczyk mentalność bobasa do życia sie nie nadawał...

Gość gość
musiał być ślepy ,że z tępota kafeteryjną poszedł

Mój jest w miarę :D Wykształcony, kulturalny i pewny siebie. Ale przyznam, że praktycznie każdy informatyk ma swoje dziwactwa ;) To specyficzna grupa. Niemniej uważam, że bardzo dobrze spełniają się w roli mężów i chłopaków.

Gość facet mojej siostry jest
po informatyce, ona z charakteru jest bardziej męska od niego...