Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 22 lata i jestem dziewicą, ludzie mną gardzą :/

Polecane posty

Gość gość

hej, pewnie napiszecie,że oni są głupi i żebym zmieniła towarzystwo, ale tak mam 22 lata a moje koleżanki niektore mają juz drugiego albo trzeciego chłopaka, niektore mają dzieci, wychodzą za mąż a ja jestem dziewicą, nigdy nie miałam chłopaka, nie jestem chudą szkapą mam kobiece kształty i faceci nieraz w autobusie albo metrze proponują mi seks, wprost tak do mnie mówią, jestem mega zgrabna, seksowna, kobieca,ale czekam na tego jedynego. W każdym razie faceci chcą mnie tylko zaliczać a koleżanki to nimfomanki, non stp gadaja o seksie, o tym jakie ciasteczko, jaki tyleczek, pewnie dobrze posuwa, a wtedy ja robie zdziwiona mine i one do siebie mowia 'chodzmy stad,bo dziewica sie gorszy :D " i takei rozne teksty, a jedna moja ex- przyjacioleczka powiedziala mi wprost że ma mnie dosc, bo jestem infantylna benzadziejna i nawet nie wiem co to seks, a normalni ludzie robią to mając 18-20 lat a 22 to jakas opozniona jestem 😭

Gość gość
O matko, ja mam 25 lat, jestem dziewicą, bo czekam na tego jedynego i tylko raz ktoś się ze mnie śmiał. To był mój kumpel, smarkacz, lat 19, który d*pczy każdą, która mu pozwoli. Zacznij się zadawać z normalnymi ludźmi.

Gość współczuje znajomych...
już wiem dlaczego jestem sama... jakbym miała mieć takich znajomych to milion razy wole swoją samotność. po co sie z nimi zadajesz??

Gość współczuje znajomych...
dlaczego przebywasz z taką patologią?? nie znam żadnej dziewczyny, która gadałaby non stop o seksie, czasami jakas coś rzuci ale bardzo rzadko i nic niestosownego. jesteś z marginesu społecznego??

Gość rodrgez
No u nas już nawet 14 tracą dziewictwo to musi być straszne

Gość nędzne prowo...
"faceci nieraz w autobusie albo metrze proponują mi seks, wprost tak do mnie mówią," niemożliwe dziewczyno, może w klubie, na imprezie- to sie zgadzam ale nikt w metrze nie proponuje drugiej osobie seksu. lecz sie z urojeń :O :O

Gość gość
Nie przejmuj się innymi. Masz własne zdanie. A gdy znajdzie się ten jedyny będzie czuł się wyjątkowo, że to on właśnie spędził z Tobą ten pierwszy raz:)

Gość buahahahah seks w metrze
zakompleksiona jestes jakaś autorko? wymyślasz rzeczy z kosmosu pewnie tak naprawde jesteś niezłym pasztetem

Gość gość
Seks w metrze ;) zmyslasz dziewczyno.

Gość albo zmyslasz albo wyglądasz
jak ostatnia tirówka skoro proponują Ci seks w środkach komunikacji miejskiej. Pewnie swoim wyzywającym strojem przyciagasz uwage dresów i roboli co lubię d*pczyć takie jak ty.

Gość Onakj
Ja mam 23 ale nikomu wprost o tym nie mówię :P

Gość gość
nie wierzycie mi nawet, ale to jest prawda, wracałam nocnym autobusem albo metrem w nocy to do mnie tak zagadywali, po impreazach, pewnie pijani, żule,mówią 'chodz do mnie do domu" itp nie jestem gruba, mam164cm, waze kolo 65 kg moze ciut wiecej,mam duzy biust i posladki, jak Beyonce a ona idealem jest dla facetow, nie moja wina,że jestem taka ponętna, ale ja szukam miłości nie seksu :(

Gość gość
piękna kobieta, która jest dziewicą z wyboru nie pisałaby takich infantylnych bzdur. Nie wiem co trzeba miec we łbie, żeby wymyślać takie idiotyzmy, że obcy faceci na ulicy często proponują ci seks - i to jeszcze w formie przechwałki. Myślę, że kluczowym sformułowaniem są "kobiece kształty". Autorka to gruby pasztet. Nie ma co się oszukiwać - piękne kobiety mają wielu adoratorów, nie mają kompleksów i mają w nosie co na temat ich c*pki myślą koleżanki. Po kretynizmach, które zmieściłas w krótkiej wypowiedzi, nie martwiłabym się brakiem faceta ale raczej poziomem intelektualnym

Gość pewnie wygladasz na dziwke
masz tepa jape wielkie cyce i dużą d*pe i uśmiechasz sie jak debilka- takich jak ty lubia menele, alkoholicy, ćpuny i dresy do normalnie wyglądających kobiet z minimalną inteligencją na twarzy nie mówią "chodź do mnie bzykniemy sie"

Gość gość
heheh mowcie co chcecie, ale pewnie jestescie wychudzone i zazdroscicie mi seksapilu, mam taką koleżaneczke, wysoka, chuda szkapina, w klubie podszedl do niej raptem jeden koles,ale i tak go spławiła i podpierała ściany a ja? ciągle miałam rwanie, tylko wkurzało mnie że chcieli sie od razu lizać, macali mnie do tylku, mocno sie ocierali, ale widzialam jak kolezanka stala pod sciana i sie gapila, pewnie zaazdroscila mi ;D jej faceci nawet nie dotykaja podczas tanca, a do mnie tak im sie rączki rwą,że to poezja...nie ubieram sie jak dziwka, ale na impreze chyba w habicie sie nie chodzi, nosze kiecki, szpileczki bo jestem kobietą a nie babochłopem

Gość suspiria
czy ty aby na pewno masz 22 lata? Ze stylu twojej wypowiedzi można by wywnioskować, że masz maksymalnie 15.

Gościu, nie zgodzę się, że piękne kobiety nie mają kompleksów. Znam kilka naprawdę prześlicznych kobiet, które są strasznie zakompleksione. Te ładne często sa bardzo niepewne siebie pod "maską" która pokazują światu.

Gość autorko jestes żałosna
tyle w temacie, a najbardziej przykre jest to ,że masz 22 lata. Jakbyś miała 15 to jeszcze byłabym w stanie zrozumieć, ale taki żenujący poziom u 22 latki?

Gość gość
Bycie szczuplym jest blee... ;) od kiedy to grube pasztety robia za seksowne? Dziewczyno idz spac, szkoda, ze szkoly jutro nie ma, bo nie wierze, ze masz 22 lata.

Gość gość
autorko jaki jest twój wyuczony zawód ze szkoły zawodowej?

Gość ludzie tobą gardzą
boś idiotka

Gość gość
Po studiach tez bywaja takie idiotki. Smutny los, ze dziewczyna nie ma rozumu.

Dobrze by Ci było u Elżbietanek. Ale u Benedyktynek też jest fajnie. Chyba, że wolisz wybrać Zgromadzenie Sióstr Sercjanek...

Gość Ewe.sel
Biorąc pod uwagę, że ma dziecko to jak zapewne sama zauważyłaś - jest to pewien rodzaj praktyki życiowej. Natomiast dziecko jest jego całym światem i mężczyzna będzie uważał kogo wprowadza w jego życie. Powinnaś się zastanowić czy na pewno jesteś na to gotowa bo biorąc pod uwagę psychologię i mechanizmy umysłu, to dziecko się przywiąże. Jeśli on chce byście się poznały, to jego zamiary są moim zdaniem szczere i rzeczywiście wiąże z Tobą przyszłość. Może szukał przyszłej partnerki ale nie na siłę. A że natknął się na Ciebie, wszystko idealnie współgra między wami to zdecydował się na kolejny krok (spotkanie Twoje z małą, bo jest pewien że szybko nie znikniesz z jej i jego życia).

Gość Ewe.sel
wybaczcie nie ten wątek :)

Gość gość
Nienormalna i tyle.

Gość stefan sponsor
ty i dziewica a to dobre:P

Gość gość
Haha. :D rozdwojenie jazni?

Gość prawictwo pospolite125
fajnie ze jestes dziewica, nawet dziewice moga chodzic w stringach. Cnota nie zwalnia z bycia sexy..

Gość gość
to że masz jeszcze simloka, może obchodzić tylko , durnych arabusów i ortodoksów, walniętych w mózg, durna babo, tzn aseksualna piczko